Enige tijd geleden ontving ik een persbericht over hele gave poppen met zachte kleuren en een lieflijke uitstraling. Ik vond ze zo tof dat ik direct op zoek ging naar de verkopende webshop. Tot mijn grote vreugd bleek Lovely Little One de poppen van Alimrose te verkopen. Deze mooie webshop was ik al vaker tegen gekomen en het leek mij nu dan ook tijd om eens een berichtje te sturen naar de eigenaresse. En zo geschiedde.

Bblogt loves webshops; Lovely Little One

Lovely Little One is een mooie webshop met nog mooiere producten. Van de mooie poppen van Alimrose tot gave kaartjes om te versturen. Van toffe strijkapplicaties voor op shirts tot de aankleedkussens van Done by Deer. Je vindt het er allemaal en elk product is met zorg geselecteerd en toegevoegd aan de webshop. En dat laatste zie je ook. De webshop ziet er piekfijn uit, het assortiment is breed en divers en de levering is erg snel. Dat merkte ik ook toen ik dé strijkapplicatie voor elke bloggende moeder kocht. Je zag hem al eens voorbij komen op mijn Instagram en in mijn weekoverzicht. Nu weet je dus ook waar ik hem vandaan heb.

Bblogt loves webshops; Lovely Little One

Je begrijpt dat ik heel blij word van deze leuke webshop en dus deel ik hem graag met jullie. Ik stelde eigenaresse Emmy wat vragen en zij verteld graag zelf over Lovely Little One.

Lovely Little One

Bblogt loves webshops; Lovely Little One

Vertel eens iets over het ontstaan van je webshop.
“Het ontstaan van de webshop is eigenlijk tweeledig. Ik had al sinds 2007 een webshop in fairtrade producten. Deze ben ik ooit begonnen omdat ik ondernemerservaring op wilde doen, zonder dat ik daar nu direct mijn baan voor op hoefde te zeggen. Ik ben gaan kijken wat er nog niet echt was qua webshops en kwam toen uit op fairtrade producten. Ik ben toen (zover ik weet) de eerste Nederlandse webshop in fairtrade producten begonnen. Maar in fairtrade producten lag mijn hart niet… Ik had onvoldoende plezier in het onderhouden van de webshop.
Toen werd ik zwanger en heb ik heeeeel veel op internet gezocht naar leuke producten voor onze kleine en voor de kinderkamer. Ik had een heel verlanglijstje gemaakt met producten die ik leuk vond en graag wilde hebben.Onze dochter was een paar maanden oud was, toen ik me bedacht dat een webwinkel in producten voor de kinderkamer en kidslifestyle iets was wat ik ECHT HEEL LEUK zou vinden. Ik ben het plan verder gaan uitwerken en ben begonnen. Het verlanglijstje dat ik had opgesteld voor de kinderkamer van onze dochter, is de basis geweest voor het assortiment van Lovely Little One. Op 1 april 2015 ging de webshop live, nu ruim een jaar geleden.”

Waar komt de naam Lovely Little One vandaan?
“Als je het idee hebt om een webwinkel te beginnen, is de volgende stap het verzinnen van een naam. Ik moet zeggen dat er heel veel namen de revue gepasseerd zijn. Ik heb het lijstje met ideeën nog steeds in mijn telefoon staan. Naast het feit dat de domeinnaam beschikbaar moest zijn, wilde ik ook graag een .com domein. We wonen in Limburg (of eigenlijk net over de grens in Duitsland). Hierdoor is het voor mij makkelijk om zowel in Nederland, België als Duitsland pakketten naar de post te brengen. Ik wilde me dus niet alleen richten op de Nederlandse markt. Hierdoor wilde ik ook geen Nederlandstalige naam. Dat maakt het nog wat lastiger om een geschikte naam te vinden, kan ik zeggen. Uiteindelijk kwam ik uit bij Lovely Little One. Dit is een mooie pakkende en passende naam voor een webwinkel in producten voor de kinderkamer (vind ik :-)). “

Bblogt loves webshops; Lovely Little One

Wat voor leuks kunnen we allemaal bij je shoppen?
“Heeeeeeeeel veel leuks 😉 Veel mooie knuffels en poppen, maar ook heel veel leuke posters en wandversieringen, dekentjes, dekbedden, slaapzakken, speelmatten, kinderservies, hydrofiele doeken, verschoningskussens, voedingskussens, bedbumpers, badcapes, behang, kussens, lampjes, wandhaken, opbergdozen, wandrekken, speeltenten, badspeeltjes, verkleedkleding, speelgoed, zoals stoere auto’s, flexibele autobanen, stapelblokken en nog veel en veel meer. Het assortiment wordt elke keer weer uitgebreid en vernieuwd. Dus het is zeker de moeite waard om regelmatig eens te komen kijken. Je kunt Lovely Little One natuurlijk ook liken op Facebook, of ons volgen op Instagram. Dan word je vanzelf op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes!”

Waar haal je je inspiratie vandaan?
“Mijn inspiratie haal ik met name van het internet. Heeeeeel veel googlen en rondneuzen op instagram. Ik heb me bij het starten van de webshop voorgenomen dat ik alleen maar producten koop die ik zelf graag zou hebben, maar in de praktijk blijkt dat dat niet altijd helemaal zo mogelijk is. Wanneer je bijvoorbeeld wilt inkopen bij een merk of leverancier, dan is er vaak een minimum bestelbedrag vereist. Hierdoor bestel je er soms producten bij om aan dit minimum bedrag te komen, zonder dat deze echt op het verlanglijstje stonden. Er zijn nog zoveel leuke producten die ik graag aan de webshop zou willen toevoegen, maar het kost nou eenmaal tijd om het assortiment uit te breiden. Maar aan inspiratie geen gebrek!”

Heb je een persoonlijke favoriet? Iets wat we zeker niet mogen missen?
“Ja, absoluut! Ik heb er meerdere, maar mijn echte persoonlijke favoriet zijn de mooie poppen van Australische merk Alimrose. En dan met name de schattige ballerina’s. Deze leuke poppen zijn verder (nog) niet in Nederland verkrijgbaar. Dus naast het feit dat ze gewoon superschattig zijn, zul je ook niet snel iemand met dezelfde pop tegenkomen.”

Bblogt loves webshops; Lovely Little One

Wat is je ultieme droom wat betreft Lovely Little One?
“Mijn ultieme droom is om met Lovely Little One m’n brood te kunnen verdienen. Hoewel de webshop boven verwachting goed loopt, kan ik er op dit moment zeker nog niet van leven.
Ik ben alleen nog maar bezig met investeren: zorgen dat het assortiment van Lovely Little One snel uitgebreid wordt en zorgen dat Lovely Little One steeds meer naamsbekendheid krijgt. Momenteel werk ik nog 3 dagen per week voor een baas. Daardoor moet ik me soms in bochten wringen om alles goed en op tijd geregeld te krijgen. De bestellingen moeten op tijd de deur uit, nieuwe voorraad moet besteld worden, mails moeten beantwoord worden, nieuwe producten moeten toegevoegd worden op de site, etc etc. Elk beschikbaar uurtje wordt dan ook in de webwinkel gestopt, als onze eigen lovely little one in haar bedje ligt te slapen. Ik zou het geweldig vinden als ik op een dag mijn baan kan opzeggen om fulltime met Lovely Little One bezig te kunnen zijn, want ik heb er ontzettend veel plezier aan en heb nog grootse plannen voor de toekomst!!”

lovely little one bblogt

Wat zet jij op je verlanglijstje uit de webshop van Emmy? Ik ben benieuwd.

Handtekening♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Webshop van de week; Lovely Little One

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.