De eerste week van de meivakantie zit er weer op en wat zijn we druk geweest. Alleen maar leuke dingen maar wel echt druk. De week is voorbij gevlogen. We begonnen in Julianatoren en gingen via een buitenrit, koningsdag en wat geklus naar gerommel met de moestuintjes. Een fijn weekje waar ik blij van werd. Ik laat je vandaag een klein overzichtje zien van de fijnste momentjes van de afgelopen week.

Waar ik blij van werd #41; Uitjes en moestuintjes

waar ik blij van werd 41 julianatoren koningsdag en moestuintjes 1

Een paar weken geleden ontving ik een uitnodiging om, met het gezin, de Julianatoren te bezoeken. Afgelopen zondag was het zover, we zagen zon, hagel, regen, sneeuw en nog meer zon en hadden een super fijne dag. Binnenkort lees je meer.

Deze fijne dag sloten we af met een spontaan etentje in een sushi restaurant. We hebben heerlijk gegeten en kropen moe maar voldaan onder de wol.

Maandag ging ik eindelijk weer met mijn knappe paard naar buiten. Lekker met mijn zusje en een vriendin naar de Loonse en Drunense Duinen. Heerlijk, daar knapten we van op.

waar ik blij van werd 41 julianatoren koningsdag en moestuintjes 1

Ik begon weer met een pittig klusje. Het restylen van een brocante theekastje. Dit kastje heb ik jaren geleden overgenomen van een vriendin. Er zaten enorm veel lagen verf op die er eerst af moesten. Door de reuma heb ik hem nooit af kunnen maken, deze week ben ik toch maar met goede moed begonnen en het begint wat te worden.

Met Koningsdag struinden we een paar rommelmarkten af. Ik vind het altijd erg leuk om dan op zoek te gaan naar mooi speelgoed voor een zacht prijsje. Zo kochten we dit Lego huis en het bleek nog helemaal compleet te zijn ook.

Voor de kleine meid scoorde ik de auto en paardentrailer van Baby Born. Mét paard. En het leukste was nog wel dat ik ontdekte dat het paard nog steeds kan lopen. Ik hou ervan.

waar ik blij van werd 41 julianatoren koningsdag en moestuintjes 1

Donderdag bezochten we Diergaarde Blijdorp. We waren al om half tien in het park en dus waren de dieren erg actief. De ijsbeer was heerlijk aan het spelen in het water. Daar konden we wel uren naar kijken.

Ik kreeg een toffe bestelling van Houtspel.nl binnen met daarin een knoopster. Samen met de kleine man hebben we dan ook gezellig armbandjes zitten maken. Ook schafte ik toch maar de Grimm’s regenboog aan! Een blije mama dus.

We kochten een pop up tentje voor over ons moestuintje. Na het opkweken van de Albert Heijn moestuintjes kon de eerste lichting nu eindelijk naar buiten. De tweede lichting moet nog even iets groter worden maar ook deze moestuintjes mogen dan bijna naar buiten.

Hoe was jouw eerste week meivakantie? Of beginnen jullie nu pas?

Handtekening♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.