Jeetje, wat hadden wij een heerlijke laatste week van de vakantie. Zoals de rest van Nederland mochten wij ook genieten van de zon en zomerse temperaturen. Wij hebben daar dan ook dankbaar gebruik van gemaakt door veel buiten te spelen. Verder kocht ik eindelijk mijn nummer één van mijn wishlist; de Grimm’s regenboog en maakte ik een fijn projectje af. Kijk je mee naar de dingen waar ik deze week blij van werd?

Waar ik blij van werd #42; Buitenspelen en Grimm’s regenboog

 

waar ik blij van werd 42 buitenspelen grimms regenboog 1

Wat hebben wij op en top van het weer genoten. De kleine meid zat vorig weekend voor het eerst op de fiets. Mevrouw genoot met volle teugen van het uitzicht. De kleine man maakte zijn eerste echte kilometers op zijn ‘vlammenfiets’, zoals hij zelf zijn fiets noemt. Dat ging zo verbazingwekkend goed dat we meerdere kilometers hebben afgelegd.

Ook genoot ik van de bloesem bij mijn ouders in de tuin waar de kleine dame heerlijk heeft gespeeld in het gras. De oudste heeft al weer aardig wat kuilen en waterstroompjes gegraven in het zand bij de speeltuin. Alles bij elkaar werd ik deze week dus vooral erg blij van het mooie weer en het buiten zijn.

Waar ik blij van werd #42; Buitenspelen en Grimm's regenboog

Naast het buiten spelen met de kinderen, maakte ik ook weer fijne buitenritten met mijn paard. Iets waar ik altijd erg blij van word en ik ook heel veel energie uit haal.

Voor de kinderen ging ik eindelijk overstag en kocht ik de Grimm’s regenboog. Dit gave speelgoed stond al jaren op mijn wensenlijstje en nu vond ik dat het er maar eens van moest komen. De Grimm’s regenboog is een houten regenboog in pastelkleuren waar je eindeloos mee kunt spelen. Ik hou ervan.

Ik heb ook hier en daar wat me-time ingelast. Zo las ik de super herkenbare en gave versjes van Tirza van Schie ‘Versjes van een moeder‘. Een gaaf boek wat ik kocht op de Negenmaandenbeurs. Ook maakte ik mezelf een tijd geleden blij met een tof boek over fotografie van Anki Wijnen, ‘Shoot‘. Een wijntje erbij en een warm bad, genieten.

Verder maakte ik mijn projectje af. Het theekastje waar ik al eerder over vertelde is eindelijk klaar. Wat een klus. Overigens staat hij op deze foto nog in mijn garage en zitten de deurtjes er nog niet in. Ik zal hem binnenkort nog even op Instagram posten.

 waar ik blij van werd 42 buitenspelen grimms regenboog

We genoten deze week natuurlijk ook weer van de dieren die de hele dag om ons heen zijn. Van een lekker avondje Netflix kijken. De kleine meid die heeft ontdekt dat ze kan staan en dat dus de hele dag wil. En we kochten een te gekke set voor als de kleine man naar school gaat. Een broodtrommel en beker van Orange Rebel. Kortom een heerlijk weekje.

Waar werd jij deze week blij van? Laat het me weten.

Handtekening

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Waar ik blij van werd #42; Buitenspelen en Grimm’s regenboog

 1. Leonie van Mil
  9 mei 2016 at 07:52 (8 jaar ago)

  Die grimm’s regenboog is inderdaad super leuk. Jammer dat hij zo duur is, maar staat zeker ook op mijn verlanglijstje

  Beantwoorden
  • Bianca
   13 mei 2016 at 19:43 (8 jaar ago)

   Haha, vandaar dat het even duurde voor ik hem ook daadwerkelijk aanschafte. Maar de kinderen zijn er druk mee dus hij is zijn geld meer dan waard.

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.