Ow ow, wat een week. Ik had het weer aan de hand hoor. Na het optimale genieten van de warme dagen had ik een akkefietje met mijn paard. De bereden politie kwam er aan te pas, een doktersbezoekje, een bezoekje aan röntgenologie en vervolgens twee dagen blijven zitten. Het ging lekker. Afgezien van al die toestanden hadden we een fijne week met veel zon.

Waar ik blij van werd #43; warme dagen en een akkefietje

Waar ik blij van werd #43; warme dagen en een akkefietje

De week begon natuurlijk met Moederdag. Na een prinsheerlijk ontbijtje en verwennerij door mijn liefdes hebben we lekker buiten gespeeld. ’s Avonds aten we gezellig in de tuin bij mijn schoonouders.

Dinsdag had de kleine man een kennismaking op school. Volgende week begint hij met wennen en daarna gaat hij echt naar de basisschool. Kleine mannen worden groot. Om dat te vieren gingen we spontaan uit eten en vermaakte de kleine man de kok in de keuken.

Meneer wilde heel graag weer een keer varen met de kano van opa en oma. Zo gezegd zo gedaan. Ze vertrokken bij opa en oma en kwamen na een paar uur varen aan bij onze achtertuin. Nu ligt de kano bij ons dus kunnen we lekker gaan varen als het weer het toelaat.

Waar ik blij van werd #43; warme dagen en een akkefietje

Bij de drogist kocht ik deze super leuke klossen. Nostalgie! Als kind stampte ik ook rond op gele klossen. De kleine man vind het bijzonder interessant en stampt zo de hele tijd door.

Met al dat mooie weer hebben we veel in het bos gespeeld bij het strandje. De kleine meid heeft heerlijk in de blubber gespeeld en genoot met volle teugen.

Al ruim zes jaar heb ik een paard. Een knappe fries. Meneer is niet zo’n held dus buitenritjes maken deden we altijd met een ander erbij. Afgelopen week trok ik de stoute schoenen aan en gingen we, heel eigenwijs, samen op pad. Meneer verbaasde me en ik genoot van twee hele fijne buitenritjes. Totdat…….

Waar ik blij van werd #43; warme dagen en een akkefietje

…de laatste buitenrit eindigde in een akkefietje met de bereden politie. We reden langs het terrein van de bereden politie. Ze waren bezig met een oefening. Dat maakte erg veel kabaal en daar schrok mijn paard van. Ik stapte alvast af, zodat ik niet gelanceerd zou worden. Mijn paard schrok alsnog en sprong bovenop mijn enkel. Na wat hulp van de bereden politie maakte ik mijn buitenrit af, reed de trailer naar stal en bleek toen toch wel erg veel pijn te hebben. Dat bracht me gezellig bij de huisarts, waarna er foto’s werden gemaakt en ik weer naar huis mocht. De rest van de week heb ik dus met mijn voet omhoog gezeten. Er is gelukkig niets kapot maar pijn doet het wel.

Al strompelend verzorgde ik deze dagen dus de moestuin. Die er wel erg gezellig bij staat, al zeg ik het zeg.

Toen ik weer een beetje kon lopen, het zonnetje wat minder fel werd en er zelfs wat regen viel vertrokken we naar het krijspaleis. Voor de kleine meid de eerste keer. Ze vermaakte zich enorm.

En nu.. nu kan ik weer een beetje lopen en wacht ik tot de zomer weer terug komt!

Hoe was jouw week? Waar werd jij blij van?

Handtekening

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 7 Comments on Waar ik blij van werd #43; warme dagen en een akkefietje

 1. Boerderij Zinin
  17 mei 2016 at 23:42 (8 jaar ago)

  Bood de bereden politie niet aan om een keer samen deel te nemen aan een schriktraining? 😉
  Superleuk om te doen hoor!
  Hopelijk knapt je enkel snel op.

  Beantwoorden
 2. Nathalie
  17 mei 2016 at 21:08 (8 jaar ago)

  Ik dacht… huh blij worden van een akkefietje, dat maakte me extra nieuwsgierig!

  Klinkt leuk, op het probleempje na dan!

  Beantwoorden
 3. Judith
  15 mei 2016 at 21:05 (8 jaar ago)

  Hoe is het nu met je voet? Ik werd blij van dat we eindelijk een date zetten met zijn allen. Zin in!

  Beantwoorden
 4. janine
  15 mei 2016 at 20:52 (8 jaar ago)

  ik moest stiekem een beetje lachen om je artikel naam, bij mij komt het over alsof je het leuk vond dat je je paard op je enkel terecht kwam haha.

  Maar wat vervelend van je voet, gelukkig viel het mee en kun je alweer wat meer.

  Beantwoorden
  • Bianca
   15 mei 2016 at 20:54 (8 jaar ago)

   Haha oeps, inderdaad! Het was eigenlijk juist NIET iets waar ik blij van werd. #fail

   Beantwoorden
 5. Mary-Lou
  15 mei 2016 at 19:15 (8 jaar ago)

  Wat staat je moestuintje er goed bij. We hadden een vliegende start, maar ze hangen er nu een beetje sip bij. Fijn dat je weer wat op de been bent.

  Beantwoorden
 6. Simone
  15 mei 2016 at 19:11 (8 jaar ago)

  Die klossen, superleuk! Wat vervelend van je voet, gelukkig viel het mee!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.