Vorige week ontving ik wat reacties op mijn akkefietje. Ik had niet zo nagedacht over de titel van mijn artikel, oeps. Ik werd namelijk helemaal niet blij van dat akkefietje. Kleinigheidje. Deze week klopt de titel van mijn artikel dus weer wel! Ik werd deze week namelijk erg blijvan het buitenleven en van te gekke tricot stofjes waar ik leuke dingen mee maakte. 

Waar ik blij van werd #44; tricot stofjes & het buitenleven

Waar ik blij van werd #44; tricot stofjes & het buitenleven

Knuffelen met mijn beestenboel. Daar word ik echt blij van. Mijn katten meestal niet zo, ze laten het gekus over zich heen komen maar rennen vervolgens onder luid protest snel weg.

Mijn kleine man heeft besloten dat hij graag dokter wil worden. Ik vind het een goed idee en ben benieuwd hoe lang hij dat idee nog zal houden. We moesten dus wel even oefenen. Op de foto hierboven moest ik de gipskamer spelen. Meneer had namelijk ‘alle botten in zijn hoofd gebroken’.

Aangezien ik nog niet zo heel hard ging met mijn manke voet, na mijn akkefietje, kwam mijn zusje een dagje. Lekker met de kinderen spelen en mijn knappe paard voor me rijden. Super leuk om naar te kijken.

Waar ik blij van werd #44; tricot stofjes & het buitenleven

Samen met de kinderen ging ik weer een dagje naar mijn ouders. We stapten gezellig op het veerpontje om alvast een verjaardagscadeau voor de kleine man te kopen.

Jawel! In onze moestuin kleuren de eerste aardbeitjes groen. Hoe leuk is dat, ik kan niet wachten tot we ze kunnen plukken. Overigens groeien de cherrytomaatjes en de snackkomkommers ook erg goed en de eerste zonnebloemen komen ook al op.

Ook zijn we gezellig op de Campina boerderijdagen geweest. Mijn zusje werkt op een melkveebedrijf dus zij kon erg veel vertellen over de boerderij. De kleine man vond het mateloos interessant.

Waar ik blij van werd #44; tricot stofjes & het buitenleven

Ik heb een ochtendje achter de naaimachine gezeten en maakte een cirkelrokje en een broekje voor de kleine meid van een paar leuke tricot stofjes. Beide had ik nog nooit gemaakt dus er is genoeg ruimte voor verbetering maar ik ben trots op mezelf.

’s Middags scoorde ik dan ook direct twee nieuwe tricot stofjes bij Ansje op de Hoek Made Market in Hoek van Holland. Die met de krokodillen is voor de kleine man en uiteraard is de roze voor de kleine meid.

Daarna hebben we nog heerlijk op het strand gespeeld en daar een hapje gegeten. Perfecte afsluiting van het lekkere weer want vandaag is het weer prutweer, helaas.

Hoe was jouw week? Maak jij ook wel eens iets met leuke tricot stofjes?

Handtekening

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments on Waar ik blij van werd #44; tricot stofjes & het buitenleven

 1. Jacqueline
  22 mei 2016 at 22:01 (8 jaar ago)

  Leuke stofjes!
  Toevallig heb ik van de week ook wat tricot stoffen gescoord. Eén jurkje al af en de tweede zit al in mijn hoofd, haha!

  Beantwoorden
 2. Birgit
  22 mei 2016 at 13:28 (8 jaar ago)

  Ik kan helemaal geen kleding maken, dus vind het heel knap!
  En dat van de katten snap ik helemaal. Kusje krijgen ze in overvloed, alleen daarna ook met luid protest weg :p

  Beantwoorden
 3. Nathalie
  22 mei 2016 at 10:15 (8 jaar ago)

  Ben benieuwd of je zoon ook werkelijk dokter gaat worden!
  Wat leuk dat je ook zelf kleding maakt voor de kids, ik maakte recent weer twee jurken voor de oudste en begin dit jaar maakte ik al veel rokjes en jurkjes, allemaal met tricot!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.