Vorige week zondag was ik uitgenodigd om, met het gezin, een dagje naar de Julianatoren te gaan. We mochten daar een heerlijke dag doorbrengen en de nieuwe theatershow van Jul en Julia zien. Ben jij benieuwd of het de moeite waard is om naar Apeldoorn te rijden? En of het ook leuk is voor jong en oud? Lees dan verder.

Een dagje Julianatoren; voor jong en oud

De Julianatoren is een pretpark in Apeldoorn met méér dan 60 verschillende attracties. Alles attracties staan dicht bij elkaar, het park is overzichtelijk en biedt speelplezier voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar oud. Dat laatste moet je echter wel ruim zien want jongere en oudere kindjes kunnen eigenlijk ook in veel attracties. Dat maakt het een fijn pretpark voor jong en oud.

julianatoren jong en oud 1

De weergoden

Op zondag 24 april was het dan zover. Het was al dagen slecht weer, er was op diverse plekken in het land zelfs een pak sneeuw gevallen. Zouden de weergoden ons goed gezind zijn tijdens ons dagje uit? Bepakt en bezakt met poncho’s, regenhoezen, paraplu’s en warme kleding vertrokken we naar Apeldoorn. Onderweg was het bijzonder slecht weer en ik hield stiekem toch wel een beetje mijn hart vast. Het zou zo zonde zijn als ons dagje Julianatoren in het water zou vallen. Uiteindelijk hebben we alle soorten weer die dag mogen ervaren. Veel zon maar ook sneeuw, hagel en regen. Gelukkig wel steeds buitjes en er waren diverse overdekte activiteiten waar we even konden schuilen. Eigenlijk hebben we het zo leuk gehad dat we ons absoluut niet hebben gestoord aan de buien.

Het spannende Safari Avontuur van Jul en Julia

Tijdens zo’n bui hadden we de perfecte afleiding. We bezochten de nieuwe show van muizen Jul en Julia. (Misschien ken je dit duo wel van de tv-serie bij Telekids.) Jul en Julia beleven een spannend safari avontuur met Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin. De theatershow duurde een klein halfuurtje, wat precies goed was voor de jongste kindjes. Het verhaal was spannend maar niet eng en het werd erg grappig gebracht. Onze kleine man zat ademloos te kijken en zelfs de kleine spruit van 8 maanden keek haar ogen uit. Toen we het theater uitliepen hadden we een stralend zonnetje en konden we weer volop genieten van alle toffe attracties.

julianatoren jong en oud 1

Voor jong en oud!

We kwamen er al gauw achter dat de Julianatoren een perfect pretpark is voor onze oudste. De kleine man is bijna vier en houdt wel van stoere attracties. Hij meet iets meer als 110centimeter en hierdoor mocht hij in vrijwel alle attracties, alleen of met één van ons. Meerdere keren zaten we dan ook in de achtbaan en alle andere attracties. Kortom, voor jong en oud is dit een super pretpark. De allerkleinsten mogen in veel attracties met papa of mama of genieten lekker van de shows. De grootsten kunnen heerlijk klimmen of alleen in de stoere achtbaan.

Wij hebben een topdag gehad en ik raad de Julianatoren zeker aan!

Ben jij al wel eens in de Julianatoren geweest? Hoe vond je het?

Handtekening

 

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 5 Comments on Een dagje Julianatoren; voor jong en oud

 1. Vlijtig Liesje
  6 mei 2016 at 11:35 (8 jaar ago)

  Ik ben er als kind wel eens geweest, en later ook als moeder. Prima pretpark!

  Beantwoorden
 2. Birgit
  6 mei 2016 at 10:50 (8 jaar ago)

  Wij willen deze zomer ook zeker nog naar de julianatoren!

  Beantwoorden
 3. Saskia
  6 mei 2016 at 09:56 (8 jaar ago)

  Ik ben er vorig jaar een keertje geweest. En ook de show gezien van jul en Julia, erg leuk. Wij hebben daar een hele leuke dag gehad. Mijn zoontje was toen nog net geen drie. Dus hij kon nog niet in alle attracties. Maar er waren er genoeg waar hij wel in kon.

  Beantwoorden
  • Bianca
   13 mei 2016 at 19:44 (8 jaar ago)

   Ja dat maakt de Julianatoren zo leuk. Er zijn gewoon veel dingen waar de kleintjes al in mogen.

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.