Het zal geen verassing voor je zijn dat ik, zoals elke mama, gek ben op mijn kinderen en onvoorwaardelijk van ze houd. Enige tijd geleden konden jullie al eens lezen dat ik voor beide kinderen een tatoeage op mijn arm heb. Ik mocht deze liefde tussen moeder en kind nu ook vereeuwigen in zilver.

Vereeuwig de liefde tussen moeder en kind in zilver

Tijdens mijn vakantie in Costa Rica ontving ik van de webshop Names4ever een toffe mail. Ik mocht een mooi sieraad uitzoeken op hun website. Stiekem was ik een beetje sceptisch omdat naamsieraden er soms een beetje goedkoop uit kunnen zien. Deze scepsis kon ik echter direct overboord zetten want deze sieraden bleken er juist heel stijlvol en mooi uit te zien. Mijn oog viel direct op de categorie familie sieraden. Hier vind je diverse hangers in verschillende stijlen. Deze kun je personaliseren door er de namen van je kinderen of geliefden in te laten graveren. Wil je net dat beetje meer, dan kun je er zelfs een geboortesteen aan toe voegen.

Vereeuwig de liefde tussen moeder en kind in zilver 3

Carrie Bradshaw en naamkettingen

Na het uitgebreid scrollen door de familiesieraden zag ik ook een ketting met naam. Keek jij ook altijd Sex and the City met Carrie Bradshaw? Dan weet jij vast wel wat ze altijd om haar nek had hangen. Juist, een gouden naamketting. Lekker girly met haar eigen naam in sierlijke letters. Bij Names4ever kun je ook zo’n naamketting à la Carrie laten maken. Je hebt zelfs de keuze uit diverse lettertypes. Ga jij voor sierlijk, losjes of lekker stoer? De keuze is enorm.

Keuzestress

Maar ja, door dat die keuze zo groot is kreeg ik natuurlijk last van de welbekende keuzestress. Ik wilde een sieraad welke niet té opvallend was, die ik overal bij kan dragen en waar de namen van beide kinderen op pasten. Niet te groot, niet te klein en vooral stijlvol. Na de bekende afvalrace koos ik voor een zilveren schijfje waar twee namen op konden. Nu kon het wachten beginnen.

Vereeuwig de liefde tussen moeder en kind in zilver

Wow!

Binnen enkele dagen had ik de bestelling al binnen. Op de website wordt vermeld dat de levering 4 tot 7 werkdagen kan duren, wat netjes is aangezien het maatwerk betreft. Ik stond er dus echt van te kijken dat mijn sieraad zo snel al binnen was. Nu mocht ik hem eindelijk in het echt zien. En jawel, ook in het echt is het een plaatje van een sieraad. De fijne lettertjes van de namen van mijn kinderen staan er super strak in, het zilver is perfect afgewerkt en het belangrijkste.. De hanger staat erg mooi. Ik ben blij!

Vereeuwig de liefde tussen moeder en kind in zilver

Aanrader?

Kortom, Names4ever is zeker een aanrader als jij een mooi gepersonaliseerd cadeau zoekt. Overigens is dit niet alleen interessant voor moeders. Je vindt er namelijk ook een breed assortiment aan relatieringen. Gaaf om met je partner te delen of juist met je beste vriend of vriendin. Dus ik zou zeggen; dé tip voor dat ene speciale cadeau.

Heb jij ook je liefde voor je kinderen of partner in vereeuwigd in een sieraad?

Handtekening

sponsor

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.