Jeetje, gekkenhuis. Een week met eerste keren, veel handwerk en fijne dagen. En dan moet de drukste week van het jaar nog komen. Als dat maar goed gaat. Gelukkig werd de drukte vooral veroorzaakt door leuke dingen zoals de eerste keer naar school, toffe naaiprojecten en een fijne dag in de Apenheul. Kijk je mee naar de dingen waar ik blij van werd? 

Waar ik blij van werd #45; eerste keer naar school en de Apenheul

Waar ik blij van werd #45; eerste keer naar school en de Apenheul

De week begon met een pittige autorit, veroorzaakt door de grootste ochtendspits allertijden. Ik ging met de kinderen naar de Apenheul. Super leuk maar wel een flink eind rijden. Het was behoorlijk slecht weer en dat zag je vooral op de snelweg. Heel autorijdend Nederland zat op de weg. In de Apenheul hadden we echter een te gekke dag. Het was lekker rustig dus we konden erg veel dieren spotten zonder gestoord te worden. Uiteraard ging ik voor een selfie met mijn favoriete dier in de Apenheul; de ringstaartmaki.

De kinderen hadden ook een te gekke dag. Mijn zusje was mee dus de kleine man zijn dag kon sowieso al niet meer stuk. Een vriendin van mijn zusje viel ook behoorlijk in de smaak bij de kinderen dus dat maakte de dag Apenheul alleen maar toffer.

Terwijl mijn kleine man voor het eerst naar school was scoorde ik een tentje bij het Kruidvat met ballen erin. De grootste lol hadden de kinderen er samen in. ’s Avonds hadden de katten er lol van, aangezien ik de volgende dag de ballen door het hele huis vond.

Waar ik blij van werd #45; eerste keer naar school en de Apenheul

Na maanden met veel pijn door de reuma, heb ik afgelopen week eindelijk weer een paar keer heel fijn kunnen rijden op mijn knappe paard. Ik heb al die tijd wel gewoon doorgereden maar door de pijn was het weinig plezierig. Dinsdag en woensdag was de reuma even iets rustiger dus kon ik eindelijk weer volop genieten.

Op woensdag speelt mijn kleine vriendje altijd een dagje bij oma. Toen ik hem weer op ging halen kreeg ik een hele mooie tekening van hem, met een bloem erop. Ik hou ervan.

Lego Duplo maakte mij deze week ook nog erg blij met een tof cadeau. Wij ontvingen een heel gaaf pakketje waar je binnenkort meer over kan lezen.

Waar ik blij van werd #45; eerste keer naar school en de Apenheul

Vorige week kon je al lezen dat ik heerlijk achter de naaimachine had gezeten en toffe stofjes gescoord had.  Deze week maakte ik daar onder andere nog dit korte broekje van. Ik ben er zo onwijs blij mee. Een paar kniekousen erbij en de kleine meid is klaar om te gaan.

Zondag ging de echtgenoot voor het eerst blokarten met zijn vader en zusje. Ik ging op het strand kijken met de kinderen. De wind maakte het ze niet makkelijk maar des te vermakelijker was het om naar te kijken. De kleine meid zat in de draagzak op mijn buik en de kleine man rolde lekker door het zand. Dat was een heerlijk middagje.

Die middag sloten we met zijn allen af met een gezellig etentje in de bijbehorende strandtent. Dan vind ik het toch zo fijn dat we dicht bij zee wonen. Fijne afsluiter van een fijne week.

Waar werd jij deze week nou echt blij van? Sta je daar wel eens bij stil?

Handtekeningapenhe

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Waar ik blij van werd #45; eerste keer naar school en de Apenheul

 1. Nathalie
  31 mei 2016 at 22:14 (8 jaar ago)

  Mooi gemaakt met het stofje!
  Klinkt weer als een fijne week.

  Beantwoorden
 2. Judith Jasper
  30 mei 2016 at 07:33 (8 jaar ago)

  Die stofjes waren echt te leuk!!! En heerlijk zo dicht bij het strand wonen, dat is echt genieten 💋

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.