Zoals jullie weten ben ik de laatste tijd druk in de weer met de naaimachine. Om al die leuke broekjes, rokjes, haarbandjes en shirtjes te maken heb je wel fijne stoffen nodig. Per toeval kwam ik terecht bij een kraampje van Ansje Handmade en wat bleek? Eigenaresse Anouck heeft ook een hele fijne webshop!

Bblogt loves webshops; Ansje Handmade

Op een zaterdagmiddag liep ik nietsvermoedend te snuffelen op een markt, toen mijn oog opeens te gekke tricot stofjes zag liggen. Ik stond voor de kraam van Ansje Handmade. Zij verkocht super toffe broekjes en andere handgemaakte producten maar dus ook hele fijne stoffen. Ik scoorde direct twee gave stoffen en vroeg of ze ook een webshop had. Twee weken later deed ik dus weer een bestelling en strikte ik Anouck gelijk voor deze wekelijkse rubriek. Anouck is ontzettend creatief, maakt de mooiste baby- en kinderkleding en accessoires en je kunt dus heerlijk shoppen in haar webshop. Vergeet dus niet verder te lezen voor de fijne kortingscode zodat jij nog een tof cadeautje kan scoren.

ansje handmade 1

Ansje Handmade

Vertel eens iets over het ontstaan van je webshop.
“Bijna tien jaar geleden ging ik op naailes, omdat ik graag met mijn handen wilde werken en iets wilde creëren. Deze hobby is na de geboorte van mijn kinderen in 2009 en 2011 uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf en sinds januari 2016 werk ik alleen nog voor mijzelf en niet meer in de forensische zorg waar ik bijna 11 jaar werkzaam was. De webshop is flink uitgebreid in de afgelopen maanden met naast handgemaakte spullen ook stoffen, patronen, tutorials en je kunt workshops of naailessen volgen.”

Bblogt loves webshops; Ansje Handmade + kortingsactie! e

Waar komt de naam Ansje Handmade vandaan?
“Mijn moeder heet Ans(je) en zij naaide vroeger altijd, terwijl ik naast haar op de grond speelde. Ik bedacht mij dat de naam gelinkt moest zijn daaraan en ook omdat ik het een lieve naam vind. Veel mensen noemen mij Ansje of kennen iemand die zo heet. Dat zorgt voor grappige conversaties.”

Bblogt loves webshops; Ansje Handmade + kortingsactie!

Wat voor leuks kunnen we allemaal bij je shoppen?
“Je kunt bij mij terecht voor baby- en kinder accessoires en kleding. Denk aan verschoningsmatjes, omslagdoeken, muziekdoosjes, slabbetjes, broekjes, shirtjes, babypakjes, op maat gemaakte boxkleden en nog veel meer. Ik heb een beperkte stock en werk veel in opdracht. Daarnaast kun je op de site terecht voor designerstoffen. Dat klinkt heel sjiek, maar betekent naast kwaliteit (Organic of oekotex) ook dat de designer een licentie heeft afgegeven om zijn/haar ontwerp te mogen gebruiken. Zodat de designer, ‪#‎smallbusiness‬, ook een salaris verdient voor al het werk.”

Bblogt loves webshops; Ansje Handmade + kortingsactie!

Waar haal je je inspiratie vandaan?
“Van de stoffen, de mensen om mij heen, kleuren, vormen, natuur. Ik kan soms onder de douche staan of op de fiets de post wegbrengen in Den Haag en dan ploppen er ideeën binnen. Maar bovenal probeer ik mijn hart te volgen. In de afgelopen jaren dat ik hiermee bezig ben, heb ik veel handwerkers online gezien en er gebeurt veel hetzelfde. Of er worden dingen gevraagd of ik het ook zus of zo kan doen. Zodra ik merk dat ik twijfel, ga ik na waar dat vandaan komt en al snel beland ik weer op mijn Ansje pad. Ik probeer afstand te nemen van de massa en te denken wat ik mooi vind, wat past bij Ansje, wat is fair, welke stoffen wel en niet. Dat lijkt tot nu toe goed te werken en ik ontmoet steeds weer nieuwe leuke mensen waar ik interessante samenwerkingen mee aan ga. Heel verfrissend en uitdagend.”

Bblogt loves webshops; Ansje Handmade + kortingsactie!

Heb je een persoonlijke favoriet? Iets wat we zeker niet mogen missen?
“Oef, omdat ik alles zelf maak is natuurlijk alles favoriet haha, maar dan ga ik voor de walvis muziekdoosjes, de patchwork ledikantdekens/speelkleden en de verschoningsmatjes. Maar van de kleertjes de nieuwe summerromper en de empire jurkjes. Eigenlijk is meestal mijn favoriet wat ik als laatste heb toegevoegd ;)”

Bblogt loves webshops; Ansje Handmade + kortingsactie!

Wat is je ultieme droom wat betreft Ansje Handmade?
“Het gekke is dat ik geen einddoel heb. Het is letterlijk go with the flow en het gaat gelukkig heel erg goed. Ik koester alle leuke nieuwe samenwerkingen en dan zie ik wel waar het schip strand. Ik geniet van de workshops en naailesavonden, het contact met de klanten tijdens marktjes, maar ook van keihard werken achter de machine. De afwisseling is groot en er zijn genoeg uitdagingen. De to-do-list is endless en er is genoeg waar ik nog aan wil werken. Maar de dag heeft maar 24 uur en ik merk dat ik soms iets meer slaap nodig heb ;)”

Vouchercode

Kun jij niet wachten om zo’n tof muziekdoosje of een omslagdoek in je winkelmandje te stoppen? Of koop jij liever een summerromper of jurkje? Tot 1 juli 2016 kun je gebruik maken van een vouchercode die je10% korting geeft op je bestelling.

Ga snel naar de webshop en gebruik vouchercode: bblogt voor 10%korting!

(Voor een overzicht van alle webshops uit deze rubriek; klik hier. )

Kende jij Ansje Handmade al? Wist je dat Anouck ook fijne producten op bestelling maakt? Ga snel even kijken.

Handtekening♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment on Webshop van de week; Ansje Handmade + kortingsactie!

  1. Vlijtig Liesje
    7 juni 2016 at 12:06 (8 jaar ago)

    Ik kende dit niet, maar het ziet er superleuk uit. Het lijkt me heerlijk om zo goed te kunnen naaien.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.