Enige tijd geleden ontdekte ik, tot mijn schaamte maanden na de opening, dat er een super toffe conceptstore bij ons in het centrum zit. Na een nadere inspectie bleek deze fysieke winkel óók een toffe webshop te hebben. Deze webshop moést ik met jullie delen! En zo geschiedde, vandaag lees je hier alles over Rumah Conceptstore.

Bblogt loves webshops; Rumah Conceptstore

Na onze reis door Costa Rica liep ik weer eens een rondje door het dorp en toen viel mijn oog al op een nieuwe winkel. Een super gezellige zaak met toffe producten, zo zag ik in een flits. In de haast ben ik toen niet eens naar binnen gegaan. Stom natuurlijk want later ontdekte ik dat die nieuwe winkel, Rumah Conceptstore is en dus ook een hele fijne webshop heeft. En dat diezelfde winkel precies die toffe producten verkoopt die ik altijd alleen op internet zag. Extra blij werd ik toen ik zag dat Rumah ook nog eens suikervrije taartjes verkoopt, iets waar wij thuis best wel mee bezig zijn. Ik kon dus niet wachten om eigenaresse Sandra te strikken om Rumah Conceptstore met jullie te delen.

Bblogt loves webshops; Rumah Conceptstore

Rumah Conceptstore

Vertel eens iets over het ontstaan van je webshop.
“Mijn webshop ben ik 4 jaar geleden gestart met de naam denBestenstyling doordat ik voor mijn stylingopdrachten zoveel moois tegen kwam en mensen mij steeds meer gingen vragen waar ik die spullen toch vandaan haalde. Toen dacht ik dus, ik ga zelf die webshop beginnen en de 1e 3 jaar heb ik toen op de Swan market en Home made market gestaan.
Ik ben begonnen met items voor kids voor de kinderkamer, hip speelgoed, interieur & interieurstyling. En dat is langzaam met de jaren verder uitgebreid.”

Bblogt loves webshops; Rumah Conceptstore

Waar komt de naam Rumah Conceptstore vandaan?
“Rumah betekent huis in het indonesisch. De betekenis vind ik goed passen bij de conceptstore, klinkt goed en is een link naar mijn indische roots.”

Wat voor leuks kunnen we allemaal bij je shoppen?
“Je kunt bij ons heel veel leuke items shoppen, we zijn echt een miniwarenhuisje. Kidsfashion, interieur, speelgoed, hamamdoeken en nog veel meer. In de conceptstore zelf hebben we ook mooie sieraden en kun je ook tijdens het shoppen heerlijk biologische koffie of thee drinken met een taartje erbij.”

Bblogt loves webshops; Rumah Conceptstore

Waar haal je je inspiratie vandaan?
“Ik haal mijn inspiratie eigenlijk overal vandaan; reizen, beursbezoek, rommelmarkten, instagram, pinterest, steden, magazines, blogs, straatbeeld, koffietentjes en hippe foodfestivals.”

Heb je een persoonlijke favoriet? Iets wat we zeker niet mogen missen?
“Ja die heb ik zeker!!! Wel in de stenen conceptstore! Onze heerlijke biologische koffie van Bocca! Ik ben echt een koffie & food lover en bocca is qua smaak net even anders als de standaard. Minder zwart gebrand dus je proeft veel meer de koffiesmaak. Voor de echte koffieliefhebbers! En dan natuurlijk wel met een heerlijk taartje van Sue of onze guilty pleasures als millionaire shortbread, carrot cake of pastel de nata’s.”

Bblogt loves webshops; Rumah Conceptstore

Wat is je ultieme droom wat betreft Rumah Conceptstore?
“Ik hoop dat Rumah in die zin een succes wordt dat ik kan blijven doen waar mijn passie ligt. Dat mensen blij worden in mijn winkel en net als ik de koffie & taart zo lekker vinden. En dat ik Rumah zo stap voor stap kan uitbreiden, want ik heb nog zoveel ideeën!”

Bblogt loves webshops; Rumah Conceptstore

Nieuwsgierig geworden?

Je vindt Rumah Conceptstore natuurlijk gewoon online maar mocht je in de buurt zijn, neem dan zeker even een kijkje in de stenen winkel op Rembrandtstraat 15 in Naaldwijk. Ik weet zeker dat jij al dat moois niet kunt weerstaan.

(Voor een overzicht van alle webshops uit deze rubriek; klik hier. )

Kende jij Rumah Conceptstore al? Wat is jouw favoriete product uit de webshop?

Handtekening

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Webshop van de week; Rumah Conceptstore

 1. Sandra
  7 juli 2016 at 07:24 (8 jaar ago)

  En ook nog bedankt voor deze leuke blog!!! Thnx! En leuk om te horen dat je de winkel zo leuk vindt!!
  Lieve groet,
  Sandra

  Rumah conceptstore

  Beantwoorden
 2. Astrid
  14 juni 2016 at 07:59 (8 jaar ago)

  Ziet er heeeeeel leuk uit! Ken alleen de webshop en daar staan ook super leuke spulletjes op 😍

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.