Wat een week, wat een week. Een week bomvol feestjes en quality time. Quality time met familie, vrienden en met mijn kleintjes. Ik hou er van maar wat ben ik gesloopt na zulke dagen. Tien jaar geleden herstelde ik binnen een dag van zo’n feestje, nu komt het nooit meer goed. Ach, we hebben het fijn gehad en de pijn en vermoeidheid neem ik nu maar voor lief. Kijk je mee naar mijn week?

Waar ik blij van werd #47; feestjes en quality time

Waar ik blij van werd #47; feestjes en quality time

Vorig weekend heb ik drie dagen mogen genieten van muziek, drankjes, eten, dansen, uitslapen en heel veel plezier op Pinkpop. Samen met de echtgenoot, m’n broertje, zusje en twee lieve vrienden moest ik drie dagen mijn kindjes missen voor een heerlijk weekend in Limburg. Wat een heerlijk feestje was dat.

Na het opruimen en bijkomen van dat weekend ontdekte ik dat ik de kattenharen in één soepele beweging van de bank af krijg met een rubberen handschoen! Ik maakte een dansje want wat zijn die haren altijd een ellende.

Nadat ik de stof al heel lang had liggen had ik eindelijk tijd om er een shirtje van te maken. De kleine man is heel blij met zijn stoere shirt. Voor de kleine meid maak ik een matching rokje want twinning is winning.

Waar ik blij van werd #47; feestjes en quality time

Op woensdagmiddag is de kleine man vrij en vertrokken we samen naar de Ikea. Z’n zusje was een dagje bij oma spelen dus ik had tijd voor wat quality time met de oudste. We hebben lekker geluncht, gekletst en geshopt.

Aangezien mijn kleine man sinds twee weken naar school gaat kon ik het niet laten om een nieuw lunchsetje aan te schaffen. Ik presteer het namelijk nog wel eens om te vergeten zijn broodtrommel uit zijn tas te halen. Dan grijp je dus net even mis. Meneer is heel blij met zijn nieuwe set.

Donderdag kreeg ik het in mijn bol en zette ik de box op facebook. De kleine dame wil er toch niet meer in dus ik wilde hem weg hebben. Binnen twee minuten kon ik iemand er blij mee maken en daarom werd ik verrast met een lekker pakketje vol met wijn en snaai.

Waar ik blij van werd #47; feestjes en quality time

Dit weekend stond weer in het teken van feestjes en quality time. ’s Middags zijn we, in de regen, naar de motorcross wezen kijken. De kleine man vond het helemaal geweldig om te zien.

’s Avonds stond ik met vrienden en de echtgenoot op hetzelfde terrein te zingen, te dansen en de nodige drankjes weg te werken. Een heerlijk avondje Nielson, Kensington en meer.

De volgende dag mocht ik herstellen van dit feestje. De schade was gelukkig beperkt. In brakke toestand bouwde ik toen, met mijn zusje, de bloem van Grimms regenboog.

Hoe was jouw week? Ik hoor het graag.

Handtekening

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Waar ik blij van werd #47; feestjes en quality time

  1. Mary-Lou
    20 juni 2016 at 10:19 (8 jaar ago)

    Wat een leuke en feestelijke week. Die één na laatste foto is hilarisch!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.