Ik weet het, dit artikel komt normaal op zondag online maar ik had zo’n enorm druk weekend. Dus bij deze. Deze week hebben we toch wel een beetje een week vol feest gehad. De kleine man werd 4, we hadden heerlijk buitenspeelweer, ik werd blij van Snapchat en we hadden een super fijn weekend. Wat wil je nog meer? Ik neem je weer mee door mijn afgelopen week met alle dingen waar ik blij van werd.

Waar ik blij van werd #46; Snapchat, Freek Vonk en feest

waar ik blij van werd 46 snapchat freek vonk en feest

Een paar maandjes geleden bedachten de kleine man en ik weer dat we wel graag kikkervisjes wilden hebben. Samen met opa is meneer toen de sloot in gedoken en kwamen thuis met een flinke berg kikkerdril. Nu zijn de eerste kikkertjes al lekker aan het zonnebaden. Het blijft bijzonder om te zien hoe die dieren ontwikkelen.

Ik mocht deze week weer lekker mijn nagels laten doen. Altijd fijn.

Dinsdag had ik de grootste lol met Snapchat. Ik ontdekte dat de filters ook werkten bij één van mijn hondjes. Vooral het hoofd van mijn hondje was te gek om te zien. Hij keek er zo lekker schaapachtig bij, ik hou ervan. Volg jij Bblogt.nl al op Snapchat?

De kleine man ging een ochtendje wennen op school dus mijn dochtertje en ik hadden het rijk voor ons alleen. Lekker spelen met de Grimm’s Regenboog.

waar ik blij van werd 46 snapchat freek vonk en feest

Het blijde nieuws bereikte mij dat Freek Vonk weer een leuke actie heeft bij de Albert Heijn. En dan ook nog eens een actie waarmee ik de kleine man enorm gelukkig maak. We zijn dus maar direct begonnen met het rekruteren van een team spaarders. Kom maar door met die Dinoplaatjes voor mijn kleine aapie.

Ik maakte vorige week een krokodillenshirtje voor onze kleuter. Super blij was hij ermee en hij droeg hem dan ook al een paar dagen.

Aangezien mijn kleine meid het super interessant vind om zelf te eten maar dat het liefste doet nadat ze haar bord op de grond heeft gegooid, moest daar een oplossing voor komen. Bij Gezinnig kocht ik dan ook een super toffe placemat met bord in één. Wat een fijn ding. Hij zuigt vast aan de tafel en kan gewoon in de vaatwasser.

Na al mijn naaiwerkjes van de afgelopen tijd, was ik door mijn voorraad stofjes heen. Dus dat heb ik ook weer even opgelost, door leuke tricot te kopen bij Ansje Handmade. (waar je overigens morgen meer van leest) Ik kan weer aan de slag.

Waar ik blij van werd #46; snapchat, Freek Vonk en feest

Waar ik echt blij van word? Van mijn kinderen. Vooral als ze ’s ochtends allebei bij ons bed zitten te knuffelen. Dan smelt je toch?

Tussen de bedrijven door speelden we lekker veel in het zand deze week. Mijn volgers op Snapchat en Instagram hebben al kunnen zien dat dat leuke witte broekje niet zo wit meer was na een uurtje baggeren. Na drie keer wassen is het toch weer goed gekomen.

De volgende dag speelde ik dus net iets meer op safe en droeg ze een zelfgemaakt joggingsbroekje. Ik zette mevrouw ook maar even naast de zandbak in plaats van erin. Ze had de grootste lol.

Vrijdag kon je al lezen dat mijn kleine man vier jaar werd. Hij vierde dat op de peuterspeelzaal met een vulkanen-traktatie en gisteren werd hij verwend door familie en vrienden. Over zijn vulkanen-thema lees je deze week meer.

Kortom, wij hadden een fijn weekje met veel leuke momenten. Hoe was jouw week?

Handtekening

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.