Afgelopen zondag had ik het genoegen om deel te nemen aan de bloggersmeeting bij Rumah Conceptstore. Onder het genot van te lekkere suikervrije hapjes en een heerlijk biologisch theetje kregen we twee workshops. Ondertussen kregen we de tijd om lekker rondsnuffelen en kennis te maken met elkaar.

Bloggersmeeting

Wat is nou een bloggersmeeting? Over het algemeen is dat toch wel exact wat het woord zegt; een ontmoeting met diverse bloggers. Veelal onder het genot van een hapje, drankje en een lading gezelligheid. Bij Rumah Conceptstore kregen we hier ook nog eens leuke workshops bij en eindigde de meeting met een leuke goodiebag. Een complete middag waarover ik je nog iets meer zal vertellen.

Bloggersmeeting bij Rumah Conceptstore

De appel van Eva

De middag startte met suikervrije Bites van Sue. (Die je kunt kopen in de fysieke winkel van Rumah) Suikervrije en bijzonder smakelijke hapjes gecombineerd met een fijne biologische thee.

Bloggersmeeting bij Rumah Conceptstore

Onder het genot van al dat lekkers startte Eva met haar workshop. Eva is natuurvoedingsadviseur en vertelde ons alles over het gebruik van natuurvoeding. Wanneer spreek je van natuurvoeding, wat zijn de keuzes die je kunt maken voor wat betreft gezonde voeding, wanneer is voeding biologisch en meer goede tips. Ik vond dit een erg inspirerend verhaal omdat wij zelf sinds enkele maanden ook een beetje zoekende zijn qua voedingspatroon. Voor leuke tips en een inspirerende blog over food, body en mind moet je zeker even een kijkje nemen op de website van Eva.

Steijns House of Happiness

Vervolgens nam Danielle Steijn het stokje over van Eva. Danielle is founder en eigenaresse van Steijns House of Happiness.

Bloggersmeeting bij Rumah Conceptstore

Een totaal concept wat ze zelf heeft ontdekt en ontwikkeld. Ze vertelde vol passie over haar zoektocht naar zichzelf en de kracht die ze haalt uit natuurproducten zoals de bijzondere thee die ze verkoopt. We werden getrakteerd op een Smoothtea. Nee, niet zomaar een smoothie maar één gebaseerd op thee. Een zoete mix van peer, druiven en groentes.

Bloggersmeeting bij Rumah Conceptstore

Hoofd vol

Na deze workshops, al het lekkers en alle informatie had ik een hoofd vol inspiratie en ideeën. Niet alleen de workshops hadden me geïnspireerd maar ook de sfeervolle winkel zorgde er voor dat ik moe maar voldaan naar huis ging. Lekker weer naar mijn kindjes om nog even van het zonnetje in de tuin te genieten.

Nemen jullie (bloggers) ook wel eens deel aan een bloggersmeeting? Waarom wel/niet?

Handtekening

 

 

 

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Bloggersmeeting bij Rumah Conceptstore

 1. Sandra
  7 juli 2016 at 07:17 (8 jaar ago)

  Hi Bianca,

  Wat heb je dat leuk geschreven! En heel leuk dat je er bij was!!

  Groetjes,
  Sandra
  Rumah conceptstore

  Beantwoorden
 2. Eva
  28 juni 2016 at 13:05 (8 jaar ago)

  Super leuk dat je erbij kon zijn! Liefs, Eva

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.