Vandaag precies een jaar geleden, klikte ik voor het eerst op ‘publiceren’. Ik had een domeinnaam gescoord, een host gevonden en wordpress geïnstalleerd. Het echte werk kon beginnen. Niet wetende dat ik een jaar later zoveel geleerd zou hebben, zoveel leuke dingen meegemaakt heb en ik er zelfs een paar lieve vriendinnetjes aan over heb gehouden.

Hoera! Bblogt.nl bestaat één jaar!

Bblogt.nl bestaat gewoon al weer een jaar. De tijd is enorm snel gegaan en het voelt nog als de dag van gisteren dat ik voor het eerst een blogje tikte. Voor mijn gevoel ben ik ook echt nog steeds een beginner en kan en wil ik nog zoveel leren. Hoe begon het allemaal en wat kun je gaan verwachten?

Hoera! Bblogt.nl bestaat één jaar!

Waarom begon ik met bloggen?

In de zomer van 2015 was ik zwanger van de tweede en zocht ik eigenlijk gewoon weer een leuke hobby. Ik was druk met de kleine man, we knutselden veel, maakten van alles mee met de dieren en al die dingen bij elkaar wilde ik eigenlijk wel het wereldwijde web in slingeren. Ik bedacht me dat ik wel een blog kon maken. Zo gezegd, zo gedaan. Terwijl ik bezig was met schrijven, rommelen met de lay-out, foto’s maken, onderwerpen bedenken en knutselen, bleek ik het bloggen toch wel erg leuk te vinden. Waar ik begon met twee artikeltjes groeide dat al snel uit tot de tien, twintig, vijftig, honderd en nu zelfs al 275 artikelen.

Wat het bloggen mij tot nu toe gebracht heeft

Nu een jaar later is Bblogt.nl echt een onderdeel van mezelf geworden. Uiteraard ben ik erg druk met mijn gezin, huishouden en mijn dieren maar onderwijl zit mijn blog continu in mijn hoofd. Het bloggen is zo’n onderdeel van mijn leven geworden dat er echt geen dag voorbij gaat dat ik niet minimaal één keer per dag bezig ben met Bblogt.nl. Mijn gezin zal er nooit onder ‘lijden’ maar het heeft ons wel hele toffe dingen gebracht. Naast de toffe samenwerkingen met diverse webwinkels en merken, waar de kinderen vooral erg blij van worden (lees het ontvangen van gave review producten) heb ik ook erg veel leuke mensen leren kennen. Inspirerende mensen die vol passie kunnen vertellen over hun vakgebied, hun merk, product of hun winkel. Collega-bloggers waar ik steeds weer nieuwe dingen van leer en niet te vergeten mijn lieve blogvriendinnetjes die ik dagelijks spreek. Soms zelfs tot ergernis van de echtgenoot die zich afvraagt waarom ik nu wéér zit te grinniken achter mijn iphone.

Hoe Bblogt.nl het komende jaar verder gaat

Je begrijpt dat ik dus nog lang niet van plan ben te stoppen met bloggen. Het komende jaar ga ik dus lekker door met bloggen. Gemiddeld zul je dus, als vanouds, weer 4 à 5 artikelen per week kunnen vinden op Bblogt.nl. Ik probeer elke week een toffe DIY met jullie te delen en uiteraard blijven ook de persoonlijke artikelen voorbij komen. Ik hoop ook dit jaar weer veel fijne samenwerkingen aan te geven om mijn lezers te kunnen inspireren en op ideeën te brengen. Daarnaast hoop ik vooral weer net zoveel, of zelfs meer, plezier uit het schrijven te halen als ik het afgelopen jaar heb gedaan. En natuurlijk hoop ik dat jullie ook weer gezellig mee lezen!

Vergeet niet komend weekend op Bblogt.nl te kijken! Dan komen er twee toffe winactie’s online om het éénjarig bestaan te vieren!!

Hebben jullie nog leuke tips voor artikelen, rubriekjes, diy’s? Wat willen jullie in de toekomst graag zien op Bblogt.nl?

Handtekening

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 10 Comments on Hoera! Bblogt.nl bestaat één jaar!

 1. Astrid
  11 juni 2016 at 21:26 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je jubileum! Op nog vele blogjaren 🙂

  Beantwoorden
 2. Nathalie
  10 juni 2016 at 22:04 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd!

  Ik hoop dat je nog lekker lang door gaat met bloggen, ik lees graag mee!

  Beantwoorden
 3. Birgit
  10 juni 2016 at 14:21 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je blogjubileum!

  Beantwoorden
 4. Helga
  10 juni 2016 at 09:54 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd! En nog heel veel blogjaren erbij.

  Beantwoorden
 5. Astrid
  10 juni 2016 at 08:29 (8 jaar ago)

  Happy First Birthday!!! Leuk dat je in dat eerste jaar ook al allerlei leuke samenwerkingen hebt gehad joh!! Op naar de volgende 24 jaar dan hou je daarna toch wel een mega party?? 😇

  Beantwoorden
 6. Linda
  10 juni 2016 at 07:55 (8 jaar ago)

  Proficiat!! Blij dat ik je heb leren kennen! 🙂

  Beantwoorden
 7. Mary-Lou
  10 juni 2016 at 07:41 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Dat we elkaar nog maar lang mogen laten grinniken. 😘

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.