De mensen die mij goed kennen of mij volgen op Snapchat weten dat ik een enorme Netflix-fan ben. Ik kijk bijna geen ‘gewone’ televisie meer sinds we Netflix hebben. Je kan dus gerust zeggen dat ik een lichte neiging naar een Netflix verslaving heb. Blogvriendinnetje Marjo tagte mij om de Netflix Stream Tag in te vullen en dat doe ik dus heel graag.

Netflix verslaving

Ik weet het, in dit digitale tijdperk ligt de nadruk op het verminderen van schermtijd. Uiteraard ben ik daar ook mee bezig maar dan wel alleen voor mijn kinderen. Ja sorry, maar sinds Netflix in mijn leven kwam hou ik gewoon erg veel van mijn televisie. Na een drukke dag lekker op de bank met, of zonder, de echtgenoot en dan even genadeloos bingewatchen. Ik geef het toe, ik heb een enorme Netflix verslaving. Getagt worden in de Netflix Stream Tag kwam dus als geroepen, nu kan ik eindelijk mijn Netflix verslaving met jullie delen. Lees en huiver.

Netflix Stream Tag

Wat was het moment dat je dacht ‘nu moet ik wel’ en een abonnement nam op Netflix?
Eigenlijk heb ik nooit gedacht; ‘nu moet ik wel’. Ik dacht eerder; ‘hè, hè, nu kan ik eindelijk’. Ruim drie jaar geleden verhuisden wij naar onze huidige woning. We kochten een Smart-tv en schaften dus ook maar gelijk Apple TV aan. Een abonnement op Netflix was dus zo geregeld.

Hoe vaak kijk je naar Netflix?
Elke avond dat ik thuis ben en niet achter de laptop zit om te bloggen of achter de naaimachine. Dat is dus best vaak.

Waar kijk je naar Netflix?
Achterover op de bank in de woonkamer. Glaasje rosé erbij, kleedje over m’n benen en streamen maar.

Zijn er series die je wel kijkt maar eigenlijk niet echt leuk vind?
Nee, eigenlijk niet. Het aanbod is zo groot dat ik dan lekker een andere serie uit zoek. Soms moet een serie een beetje op gang komen en kijk ik een paar afleveringen waarna ik besluit of ik verder kijk of stop.

Wat is je favoriete Netflixhapje en drankje?
Zoals ik al aangaf, dat is een lekker glas rosé (het liefst Echo Falls) en stiekem lust ik daar wel wat nacho chips met guacamole bij. Maar als ik dat elke keer zou doen onder het Netflixen dan is het einde zoek.

Netflix Stream Tag en mijn Netflix verslaving

Is er een serie die je samen met je partner kijkt?
Vaak kijken we één serie samen en beide een serie afzonderlijk. Zo zijn we net klaar met Reign en kijken we nu het derde seizoen van The Following.

Wat is je favoriete Netflix original?
Absoluut Orange is the New Black. Wat een heerlijke serie is dat. De serie speelt zich af in een vrouwengevangenis en neemt je mee langs diverse taboe’s met veel humor, drama en intriges. Ik hou ervan. Vandaag start het nieuwe seizoen dus ik kan niet wachten om voor de televisie te kruipen.

Wat zijn je top-5 Netflix aanraders voor volwassenen?
Breaking Bad
The Walking Dead
Dexter
Orange is the new Black
Outlander

Welke vijf series kijken je kinderen graag?
Lang leve koning Julian
The adventures of Chuck & Friends
Puffin Rock
Lego Friends
Jake en de Nooitgedacht-piraten

Welke serie zou je niet snel kijken?
De series die mijn echtgenoot in zijn eentje kijkt. Hij kijkt die series niet zonder reden alleen. Momenteel kijkt hij bijvoorbeeld Pablo Escabar, dat kan me nou echt niet boeien.

Wie is je favoriete acteur / actrice uit een Netflixserie?
Ik heb regelmatig een celebcrush op een acteur uit de serie die ik op dat moment volg. Momenteel kijken we The Following en daar heb ik dat niet mee maar we hebben laatst Outlander gezien. Nou, dat is toch even een aanrader als je van Schotse mannen, euh ik bedoel van een goede serie houdt. De acteur die Jamie Fraser speelt, Sam Heughan, dat is momenteel wel mijn favo acteur.

Netflix verslaving Bron; http://collider.com[/caption%5D

Wat zijn series die volgens Netflix op dit moment jouw beste keus zouden zijn?
Bloodline, een Netflix original die ik eigenlijk ook nog even moet zien. Scream, al kan ik me daar weinig bij voorstellen. De Scream films heb ik gezien maar om daar nou een serie van te kijken, ik weet het niet. Penny Dreadful, maar die durf ik denk ik niet te kijken want ik vind de afbeelding al eng.

Wat staat er nog op je kijklijst?
Het nieuwe seizoen van Bates Motel, super toffe serie over de jonge jaren van de psychopaat uit de Hitchcock horrorfilm Psycho (1960). Het nieuwe seizoen van Orphan Black, een science-fiction serie over Sarah en haar gekloonde zussen. En eigenlijk wil ik the Vampire Diaries weer even verder kijken, ik ben ergens een keer gestopt en moet dus echt weer even verder kijken.

Op welk volgend seizoen kun je niet wachten?
Het nieuwe seizoen van Orange is the New Black, maar gelukkig word ons wachten beloond en start dit seizoen vandaag.

Welke series / films zou je graag op Netflix willen zien?
Game of thrones moet eigenlijk echt wel op Netflix verschijnen. Dat is dé hitserie van de laatste jaren en ik heb hem gewoon nog steeds niet gezien.

Zou je nog zonder Netflix kunnen?
Nee, eigenlijk niet. Netflix is naast erg leuk, gewoon ook erg makkelijk. Als er even niets op de televisie is dan is er altijd wel iets op Netflix.

Deze Netflix Stream Tag werd in het leven geroepen door Linda van Mamaliefde. Je bent vrij om hem over te nemen maar link dan wel even naar het origineel.

Verder tag ik MarjoCassandraLindaAstridMary-Lou en Judith. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden.

Herken jij de netflix verslaving? Of heb jij helemaal geen netflix?

Handtekening

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.