Spelen in bad. Het hoort bij ons dagelijkse avondritueel. Eten, even spelen en tv kijken, lekker spelen in bad en dan naar bed. Soms gaan de kinderen even snel samen in bad maar meestal nemen we er lekker de tijd voor. We hebben een flinke mand badspeelgoed in de badkamer staan en daar mochten wij een toffe set van Lilliputiens aan toevoegen.

Spelen in bad met Lilliputiens

Elke avond is het baddertijd bij ons. Als de kleine man in bad gaat gooit hij de hele mand leeg in het bad. Lege shampoo-flessen, bootjes, een schildpad, bakjes, alles word in het bad gegooid. Daar moet meneer zelf dan nog bij en vervolgens ben ik de sjaak om al die natte spullen weer op te ruimen. De kleine meid houdt er ook wel van. Ook zij trekt het liefst de hele mand leeg alvorens ze in bad gaat. Gelukkig is zij nog heel klein en kan ik daar de rommel nog in de hand houden.

Van Lilliputiens ontvingen we een hele toffe set badspeelgoed waar beide kinderen erg blij van werden. De mand zit nu nog voller maar de badbootjes van Lilliputiens genieten nu de voorkeur dus dat scheelt heel veel opruimen.

Spelen in bad met Lilliputiens

Badbootjes van Lilliputiens

Lilliputiens is een belgisch merk, opgericht in 1995 door twee vriendinnen. Samen met een team van moeders ontwikkelen zij tof speelgoed met een verassingseffect. Alle producten spreken tot de verbeelding en elk speeltje is geschikt vanaf de geboorte. Vooral dat laatste vind ik zelf erg leuk want zo kunnen alle kinderen in je gezin met de producten spelen.

Spelen in bad met Lilliputiens

Wij ontvingen de badbootjes en daar werd mijn kleine meid erg blij van. Na het uitpakken werd er dan ook al snel, droog, mee gespeeld. De bootjes hebben leuke kleuren en zijn van zacht materiaal wat prima geschikt is voor een baby. ’s Avonds in bad kon het echte testen beginnen. De kleine meid vond het vooral erg leuk om de bootjes op te eten. Tsja, dat hoort nou eenmaal bij de leeftijd. Gelukkig zijn de bootjes ontworpen voor kleine kinderen dus kon dat totaal geen kwaad.

Spelen in bad met Lilliputiens

Vervolgens was het de beurt aan de kleine man. Stiekem vond ook hij de badbootjes erg leuk. Hij ontdekte al snel dat de bootjes ook als zeefje gebruikt kunnen worden. Erg leuk om daar je zusje mee te plagen of gewoon lekker zelf een douche van te maken.

Waar spelen jouw kinderen mee in bad?

Handtekening

 

sponsor

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.