Dit weekend startte ik al met een leuke winactie maar vandaag heb ik er wéér één voor je. Bblogt.nl bestaat alweer een jaar dus ook vandaag mag ik iets tofs weg geven. Wij ontvingen het boek ‘Gijs Lawaai op het strand’. Een ondeugend prentenboek voor iedereen die van ijsjes, zandkastelen en het strand houdt.

Een fijn pakketje

Bblogt.nl ontving een heel fijn prentenboek. Zoals jullie weten houden wij enorm van (voor)lezen. We hebben twee IKEA RÅSKOG rolkarren vol met diverse prentenboeken. Is dat niet een beetje veel? Nee hoor, niet als je gek bent op prentenboeken en elke avond twee kinderen voorleest. Wij werden dan ook heel erg blij van het pakketje wat we ontvingen met daarin het prentenboek Gijs Lawaai op het strand van Angie Morgan.

Gijs Lawaai op het strand

Gijs Lawaai op het strand vertelt het verhaal van Gijs en Hannah. Gijs en Hannah zijn dikke vrienden en Hannah neemt Gijs mee naar het strand. Gijs heeft geen idee wat hij kan verwachten maar heeft er enorm veel zin in. Het boek neemt je mee door de avonturen die de vriendjes samen beleven op het strand. Er is alleen één dingetje, Gijs heet niet voor niets Gijs Lawaai. Als dat maar goed gaat..

Als je van ijsjes houdt, en van piraten, en van krabben, en van emmers en schepjes, en van zandkastelen, kom dan met Gijs en Hannah naar het strand.

winactie gijs lawaai op het strand 1

Prentenboek voor kinderen vanaf 3 jaar?

Gijs Lawaai is in principe een prentenboek voor kinderen vanaf 3 jaar. Zelf ben ik van mening dat kinderen van twee dit ook al erg leuk vinden. Het is namelijk een herkenbaar boek met mooie tekeningen. Je bent nooit te jong voor een mooi prentenboek en mijn kleine meid van negen maanden vind het zelfs al super om voorgelezen te worden. De illustraties in dit boek zijn kleurrijk dus dat trekt elk kindje aan. Daarnaast stimuleert voorlezen de taalontwikkeling dus alles wat een kleintje mee pikt is natuurlijk mooi meegenomen.

winactie gijs lawaai op het strand 1

Om het verhaal echt te begrijpen, vooral het ondeugende stukje van Gijs Lawaai, moet je kindje wel drie jaar zijn. Maar hé, dat worden ze vanzelf toch?

Winactie

Ik mag één exemplaar van Gijs Lawaai op het strand weggeven!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Reageer hieronder voor wie jij dit vrolijke prentenboek wilt winnen.

De winactie loopt tot en met zaterdag 25 juni 23.00uur. Op zondag 26 juni word de winnaar bekend gemaakt op facebook. Het is dus wel handig als je Bblogt.nl even een like geeft op facebook. 😉

De winnaar heeft bericht gehad!

Voor wie wil jij dit leuke prentenboek winnen?

Handtekening

 

sponsor

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 14 Comments on Winactie! Te gek prentenboek Gijs Lawaai op het strand (gesloten)

 1. angelique van blerk
  22 juni 2016 at 19:30 (8 jaar ago)

  Super leuk voor mijn zoontje Gijs!

  Beantwoorden
 2. Rianne Weerd
  21 juni 2016 at 21:07 (8 jaar ago)

  Leuk voor onze net 3 jarige dochter! We zijn gek op lezen en voorlezen en dit boek lijkt mij echt een leuk boek, ook ter voorbereiding op de zomervakantie. Om alvast in de sfeer te komen.

  Beantwoorden
 3. Betty
  21 juni 2016 at 09:23 (8 jaar ago)

  Leuk voor mijn kleinzoons. Kan oma mooi voorlezen en samen plaatjes bekijken

  Beantwoorden
 4. Saskia
  14 juni 2016 at 23:13 (8 jaar ago)

  Klinkt als een leuk boek voor mijn zoontje. Dus ik doe graag mee met deze winactie. Mijn zoontje vindt het ook heerlijk om voorgelezen te worden.

  Beantwoorden
 5. Nathalie
  14 juni 2016 at 19:29 (8 jaar ago)

  Gave winactie!

  Ik doe super duper mega graag mee voor mijn twin boys! Ik denk, nee weet wel zeker dat zij hier super blij mee zullen zijn!

  Beantwoorden
 6. Liesbeth
  13 juni 2016 at 21:32 (8 jaar ago)

  Leuk voor in mijn klas!

  Beantwoorden
 7. Gerlinde Doornink-IJzerman
  13 juni 2016 at 21:12 (8 jaar ago)

  Ik doe mee voor mijn bijna 3 jarig zoontje! Hij is dol op plaatjes kijken en vindt het geweldig wanneer er voorgelezen gaat worden. De vakantie is in zicht, ik verwacht zelfs enige herkenning voor hem wanneer we naar de zee gaan

  Beantwoorden
 8. Marian Zw.
  13 juni 2016 at 16:19 (8 jaar ago)

  Ik maak heel graag kans op dit boek voor mijn 4 jarige lawaaimaker! Moet vaak genoeg zeggen doe eens een beetje zachter!

  Beantwoorden
 9. Linda Vergouwen-vermaire
  13 juni 2016 at 13:15 (8 jaar ago)

  Ik doe heel graag mee voor Pretletters. pretletters is een initiatief om lezen te stimuleren bij het gehandicapt kind. Het project “in de boekenkast” van pretletters verzamelt mooie boeken die gedoneerd worden aan begeleiders die lezen met het gehandicapte kind. Ik zou graag dit boek aan dit project overhandigen

  Beantwoorden
 10. Iris Alexia
  13 juni 2016 at 10:18 (8 jaar ago)

  Voor Mikai van twee!

  Beantwoorden
 11. Annie den Uijl
  12 juni 2016 at 11:22 (8 jaar ago)

  Voor mijn kleindochter! 🙂

  Beantwoorden
 12. Marjo
  12 juni 2016 at 09:29 (8 jaar ago)

  Dit klinkt als een heerlijk boek om te lezen, hier lees ik iedere avond drie kindertjes voor die naar bed gaan, dus het si zeker welkom! Ben benieuwd of de oudste die al bezig is met een beetje zelf lezen al wat woorden mee kan lezen! Duimen dat onze boekenkast aangevuld gaat worden !

  Beantwoorden
 13. Suus Muchall
  12 juni 2016 at 07:51 (8 jaar ago)

  Voor mijn zoontjes Daan en Sem! Binnenkort op vakantie naar t strand dus leuk om er daarna over voor te lezen!!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.