De kleine meid is pas tien maanden. Voorlopig slaapt ze dus nog in haar ledikantje in de babykamer. Ik kan echter niet wachten om haar kamer om te toveren tot ‘grote’ meisjeskamer. Ik kom overal al te gekke ideeën tegen. Om niets te vergeten maakte ik een lijstje met fijne inspiratie. Zo kan ik altijd even terug kijken en wellicht breng ik jou ook wel op een leuk idee.

10x Meisjeskamer inspiratie

De keuze is reuze wanneer je een meisjeskamer wilt inrichten. Voor ons duurt het nog even voordat de jongste een andere kamer krijgt. Toch vind ik het erg leuk om alvast wat inspiratie op te doen. Zodra ik toffe dingen tegen kom sla ik deze op op mijn Pinterest-bord of gewoon op mijn laptop.

Kleuren

Voor een meisjeskamer vind ik pastelkleuren erg gaaf. Mooie vlakken op de muur of juist witte muren met pastelkleurige accessoires. In combinatie met witte meubels krijg je dan toch een rustig geheel.

Bedden

Over een bed ben ik voorlopig nog niet uit. De kleine man slaapt in een super tof steigerhouten boomhutbed. Ik ben echt verliefd op zijn bed maar reuma-technisch is het voor mij niet ideaal om dat bed op te maken of de kleine man in te stoppen. Voor de kleine meid zou een hoger bed dus wellicht een beter idee zijn. Maar ja, dan is er nog steeds enorm veel keuze.

Accessoires

Als je dan je kleuren hebt gekozen, je meubels hebt gescoord en alles op zijn plek staat is er niks leuker dan de meisjeskamer helemaal af stylen met toffe accessoires. Maar ook dan is er weer enorm veel keuze. Dus ook daar voor heb ik wat toffe afbeeldingen gezocht, zodat het kiezen straks helemaal niet meer te doen is.

Waar haal jij je inspiratie vandaan voor een meisjeskamer of jongenskamer?

Handtekening

sponsor

Bewaren

Bewaren♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments on 10x Meisjeskamer inspiratie

 1. Merel
  9 juli 2016 at 10:23 (8 jaar ago)

  Leuk, vooral dat bed van zomerzoen!

  Beantwoorden
 2. Sofie van OHEA
  8 juli 2016 at 20:53 (8 jaar ago)

  oeh leuke dingen ik popel al om de kamer van onze Emma onder handen te pakken, nu nog de tijd vinden …

  Beantwoorden
 3. Vlijtig Liesje
  8 juli 2016 at 15:22 (8 jaar ago)

  Ik vind die wigwam met die lampjes er over heen gedrapeerd erg mooi!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.