Enige tijd geleden vroeg ik op Instagram naar toffe webshops. Verschillende mensen tipten mij toen om eens een kijkje te nemen bij Brocante Roosjes. Een webshop met een groot assortiment om zelf de leukste haarbandjes, haarspeldjes en meer te maken. Aangezien wij hier erg houden van knutselen en natuurlijk ook een kleine meid hebben moést ik deze webshop wel met jullie delen.

Bblogt loves webshops; Brocante Roosjes

Brocante Roosjes is een super lieve webshop met heel veel doe-het-zelf materialen maar ook met kant en klare producten. Zo vind je er schattige mutsjes voor de allerkleinsten onder ons maar ook duidelijke werkbeschrijvingen om zelf lekker aan de slag te gaan. Trotse eigenaresse Corina verteld jullie zelf hoe haar webshop is ontstaan en wat haar droom nog is. Ook vind je onder aan dit artikel nog een fijne kortingscode.

Bblogt loves webshops; Brocante Roosjes

Brocante Roosjes

Vertel eens iets over het ontstaan van je webshop.
“Als meisje leerde mijn moeder mij al handwerken, zoals breien, borduren en later ook naaien met de naaimachine, wat ik erg leuk vond en altijd ben blijven doen. Mijn droom was een eigen bedrijfje op het gebied van handwerken en in 2008 ben ik naast mijn parttime kantoorbaan gestart met Brocante Roosjes.”

Bblogt loves webshops; Brocante Roosjes

Waar komt de naam Brocante Roosjes vandaan?
“Brocante is een romantische stijl, veel kant, roosjes en bloemen, die zeker te vinden zijn in ons assortiment, met daarnaast ook hippe spulletjes. Rozen zijn mijn lievelingsbloemen en het zijn vaak de kleine mooie roosjes die een handwerkje zo bijzonder kunnen maken.”

Wat voor leuks kunnen we allemaal bij je shoppen?
“Eigenlijk teveel om op te noemen…
Romantische roosjes, bloemen, strikjes en kant, elastisch band en kant voor het maken van haarbandjes, heel veel soorten kniphoesjes en speldjes, speenkoordclips en leuke bandjes voor het maken van speenkoordjes, Ibiza haarbandjes, Scheepjes Catona katoen in 69 kleuren, haaknaalden, houten bijtringen, stofknoopjes, naalden, sieradenlijm, textiellijm en nog veel meer…”

Bblogt loves webshops; Brocante Roosjes

Waar haal je je inspiratie vandaan?
“Inspiratie haal ik uit oude en nieuwe handwerktijdschriften, op beurzen en via Pinterest.”

Heb je een persoonlijke favoriet? Iets wat we zeker niet mogen missen?
“Een van mijn laatste ‘artikelen’ is een handwerkpakket voor het maken van een schattig babyjurkje, incl. materialen en duidelijk haak- en naaipatroon.”

Bblogt loves webshops; Brocante Roosjes

Wat is je ultieme droom wat betreft Brocante Roosjes?
“Ooit naast de webshop een fysieke winkel beginnen zou super leuk zijn!”

Shoppen met korting

Kan jij nu niet wachten om je winkelmandje te vullen en aan de slag te gaan met de mooie producten van Brocante Roosjes? Gebruik dan, bij het afrekenen, de volgende code voor 10% korting op het gehele assortiment;

BBLOGT

Ik ben benieuwd wat voor moois jullie gaan maken.

Bblogt loves webshops; Brocante Roosjes

Maak jij ook wel eens zelf accessoires voor je kind(eren)?

Handtekening

 

 

Bewaren♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments on Webshop van de week; Brocante Roosjes

 1. Volgmama
  21 juli 2016 at 10:18 (8 jaar ago)

  Tijdje geleden zelf haarbandjes gemaakt. Heb er nu een hele boel!Leuke webshop!

  Beantwoorden
 2. Astrid
  19 juli 2016 at 13:26 (8 jaar ago)

  Ja leuke winkel he (A)
  Bestel er regelmatig wat om haarbandjes voor de meiden van te maken… Matchende haarbanden in peuter (bijna kleuter!) en newborn vinden is haast onmogelijk. Dus zelf maken is dan net zo makkelijk

  Beantwoorden
 3. Vlijtig Liesje
  19 juli 2016 at 09:25 (8 jaar ago)

  Ik niet, maar ik ben dan ook niet zo handig. Mijn jongste dochter maakt wel allerlei dingen zelf.

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Webshop van de week; Brocante Roosjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.