Op Instagram stelde ik een tijdje geleden de vraag wie er nog leuke webshop-tips voor me had. Ik kreeg een aantal leuke tips waaronder de webshop die vandaag in het zonnetje staat. MamaKaart.nl is een toffe webshop van grafisch vormgever Tanya. Naast unieke geboortekaartjes vind je bij haar nog veel meer toffe producten.

Bblogt loves webshops; MamaKaart.nl

Nadat ik diverse leuke tips kreeg ging ik eens rondsnuffelen in de webshops. MamaKaart.nl trok direct mijn aandacht door de kraskaarten die ze verkoopt. Met deze kaarten kun je op een ludieke manier vertellen dat je in verwachting bent. Ik vind het een briljant idee dus deze moeten jullie echt even zien. Na wat verder snuffelen blijkt eigenaresse Tanya onwijs toffe geboortekaartjes te ontwerpen. Helemaal in de stijl van nu en ook maatwerk is mogelijk. Ik werd er blij van dus vond ik het tijd om deze shop met jullie te delen. Tanya geeft zelf antwoord op de welbekende vragen.

bblogt loves webshops mamakaart

MamaKaart.nl

Vertel eens iets over het ontstaan van je webshop
“Ik ben altijd al creatief bezig geweest. Als klein meisje was ik altijd aan het tekenen en knutselen. Na de middelbare school was de meest logische stap dan ook de grafische school. Daarna ben ik aan het werk gegaan als Grafisch Vormgever. Na de geboorte van mijn eerste dochter wilde ik graag thuis zijn en haar zien opgroeien. Ik toen de gewaagde stap genomen en ervoor gekozen om thuis te zijn bij mijn dochter. Toch wilde ik graag bezig blijven en heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Het is begonnen met een kleinschalig grafisch ontwerpbureau en geboortekaartjes. Maar ik kan niet stil zitten en heb altijd nieuwe ideeen en zo heb ik naast de geboortekaartjes (op maat) nu veel meer artikelen ontworpen zoals de mijlpaalkaarten (baby & zwanger), de kraambezoekkaarten, de plasjes en poepjesposter voor zindelijkheidstraining en natuurlijk de kraskaarten om te vertellen aan familie en vrienden dat je in verwachting bent. Deze zijn een onverwachtse dikke hit ;-)!”

Bblogt loves webshops; MamaKaart

Waar komt de naam Mamakaart vandaan?
“Ik ben een mama en ik ontwerp (o.a.) kaartjes. Ik vond het wel toepasselijk en goed passen bij de branche waarin in werkzaam ben.”

Wat voor leuks kunnen we allemaal bij je shoppen?
“Naast geboortekaartjes uit de standaard collectie kan je bij mij ook terecht voor maatwerk. Heb je iets speciaals in je hoofd, maar kun je het nergens vinden? Dan kan MamaKaart.nl het vast wel maken! Mijn eerste product na de geboortekaartjes waren de mijlpaalkaarten. Deze zijn er voor de zwangerschap. Om de groei van je buik mee vast te leggen of de bijzondere momenten van een 20 weken echo of de eerste kleertjes mee vast te leggen. Ook zijn ze er voor het eerste levensjaar van de kleine. De miljpaalkaarten zijn nog steeds het best verkochte product in de shop. Maar nieuw en helemaal uniek zijn de kraskaarten. Je kan iemand er mee vertellen dat ze opa, oma, oom, tante , peetoom of peettante worden. Je geeft de kaart en dan is het afwachten en genieten van de reactie die mensen zullen hebben als ze het vakje hebben open gekrast. De kraambezoekkaarten zijn erg leuk om in te laten vullen door je kraamvisite. Maar ook voor de wat grotere kindjes is de beloningsposter poepjes en plasjes is erg leuk om te gebruiken tijdens het zindelijk worden. Dit is slechts een greep uit het assortiment. We blijven het assortiment steeds uitbreiden.”

Bblogt loves webshops; MamaKaart

Waar haal je je inspiratie vandaan?
“Van mijn eigen ervaringen als moeder en mijn eigen kids. Ik heb 2 prachtige dochters Saar (4) en Tess (1). Maar ook van wat ik om me heen zie gebeuren qua huidige trends en producten. Ik probeer steeds met leuke, nieuwigheidjes te komen.”

Heb je een persoonlijke een favoriet? Iets wat we zeker niet mogen missen?
“Dat is een lastige. De mijpaalkaarten zijn wel het product waarmee de stap naar een uitgebreidere webshop is gezet. Dit is dus een beetje het “kindje” uit mijn webshop. Maar ik ben erg trots hoe de kraskaarten aanslaan. Dit is echt iets “wat ik nog nergens anders heb gezien. En dus helemaal “van mij” is.”

Bblogt loves webshops; MamaKaart

Wat is je ultieme droom wat betreft Mamakaart?
“Ik hoop dat we nog meer zullen groeien en dat we een begrip mogen worden in de grote wereld van baby- en kinderproducten. Ik vind het vooral erg leuk om dit werk te mogen doen. Ik heb er echt plezier in en hoop er nog lang mee door te mogen gaan.”

Bblogt loves webshops; MamaKaart

Kende jij MamaKaart.nl? Veel shopplezier!

(Voor een overzicht van alle webshops uit deze rubriek; klik hier. )

Handtekening♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.