Er staat alweer een nieuwe week voor de deur. De dagen glippen door m’n vingers en ik kom bijna nergens aan toe. Waar ik voorheen elke zondag netjes dit artikeltje klaar lukt het me de laatste weken niet om de tijd te vinden. Bij deze dus op maandag omdat we weer een bomvolle week hadden met lekker buitenleven en een stoere middag Monster Jam.

Waar ik blij van werd #48; Monster Jam en buitenleven

Waar ik blij van werd #48; Monster Jam en buitenleven a

Vorige week genoten van het weer zolang dat kon. Tussen de buien door zijn we lekker naar buiten geweest. Zondag gingen we met het hele gezin op de fiets naar mijn paard.

Mevrouw vond het daar nodig om de stallen even aan te vegen met een veel te grote bezem. Ze peuterde lekker alle rommel uit de bezem en kwam met een smerige broek en schoenen weer thuis.

Samen met de kinderen hebben we ook weer een paar middagen gespendeerd in de speeltuin. Lekker kuilen graven, grachten maken en kliederen.

Waar ik blij van werd #48; Monster Jam en buitenleven

Ik kwam niet meer bij toen ik bij de Etos een pakje pleisters zag van Freek Vonk. Die moést ik gewoon hebben. Ik kan niet wachten tot ik een wond heb en Freek er op mag plakken.

Onze moestuin gaat hard en dus plukten we onze eerste snack-komkommers. Ze zijn erg zoet en super lekker. Ook de tomaatjes gaan hard, die moeten alleen nog een beetje kleuren.

De katten hadden wat romantische momentjes deze week en daar kan ik altijd heel lang naar kijken.

Waar ik blij van werd #48; Monster Jam en buitenleven

Eén van mijn hondjes slaapt tegenwoordig met zijn tong uit zijn mond. Geen idee waarom maar hij vind het blijkbaar erg fijn. En stiekem is het ook wel een schattig gezicht.

Zo nu en dan hebben we wel mooi weer maar toch vind ik het nog steeds niet echt zomer. Ik veranderde mijn lightbox dus nog maar eens. Met resultaat want sinds zaterdag schijnt de zon hier!

Mijn kleine man mocht zaterdag eindelijk naar Monster Jam. Al weken had hij het er over. Hij stuiterde dan ook de pan uit toen hij zaterdag eindelijk mocht. Tot zijn grote vreugde liet Bliksem McQueen zich ook nog zien bij Monster Jam dus zijn dag kon niet meer stuk. Hij heeft onwijs genoten en daar werd ik dan weer blij van.

Wat waren jouw fijne momentjes deze week? Ben jij ook nog naar Monster Jam geweest?

Handtekening

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Waar ik blij van werd #48; Monster Jam en buitenleven

  1. Nicole
    4 juli 2016 at 11:17 (8 jaar ago)

    Ik kon uiteindelijk toch niet naar monster jam, ivm een crematie. Zo jammer maar mijn achterneefjes hebben zich prima vermaakt daar dus toch iemand blij gemaakt! En de zon schijnt!!!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.