Joehoe, het is zomer! Vroeg ik me vorige week nog af waar de zomer toch bleef, deze week heeft hij zich toch al een paar keer laten zien. Ik ben dus blij. Deze lekkere week begon met erg veel quality time met mijn liefdes. We genoten van zon, zee en zand en hier en daar een lekker hapje en drankje. Kijk je mee naar onze week?

Een week vol quality time

Waar ik blij van werd #49; een week vol quality time

Op zondag werd ik verrast door mijn lieve bijrijdster (die mij helpt met mijn paard) met een te gekke pasteltekening van mijn paard. Ik ben er onwijs blij mee. De tekening vangt precies hoe mijn paard er uit ziet en zijn lieve uitstraling. Nu nog een mooi lijstje vinden.

Op dat zelfde paard maakte ik maandag een fijne buitenrit. Lekker samen stampen door de zee, er zijn weinig dingen waar je mij blijer mee maakt.

Diezelfde dag waren we met het gezin ook al op het strand. De kinderen hebben lekker schelpjes gezocht (lees; geproefd) en kuilen gegraven (lees; zand gehapt). Daarna genoten van een gezellig etentje in een strandtent. Eén en al quality time dus.

Waar ik blij van werd #49; een week vol quality time

Ik heb deze week lekker veel op de fiets gezeten. Fietsen gaat niet altijd even soepel door de reuma maar deze week was het wel te doen. Samen met de kleine meid heb ik vrijwel dagelijks een rondje gefietst. Mevrouw vind fietsen zo leuk dat ze gillend en zwaaiend voorop zit.

Met mijn lieve vriendinnetje en haar dochtertje ging ik weer een ochtendje naar de dierentuin. Wij hebben al jaren een abonnement op Blijdorp en dat blijft toch leuk voor een ochtendje.

Vorige week vertelde ik nog dat onze moestuin zo lekker gaat. Deze week zijn de tomaatjes flink aan het groeien. Nog even en we hebben een flinke tomaten oogst.

Waar ik blij van werd #49; een week vol quality time

Ook de woensdag stond in het teken van quality time. Nu samen met mijn kleine man. Terwijl het buiten super lekker weer was zaten wij samen aan de popcorn in de bioscoop. We hebben genoten van Finding Dory. Meneer vond hem best wel een beetje zielig maar toch ook wel erg leuk.

Ik kon het niet laten. De kleine dame heeft haar eerste paardrijhelm gekregen. Een mooie roze cap. Hij is verstelbaar dus voorlopig kan ze er nog in groeien. Nu maar hopen dat ze ook echt het paardenvirus heeft.

Zaterdagavond maakte ik, onverwachts, nog even een leuk kort broekje voor de jongste. Lekker even een uurtje achter de naaimachine en klaar was ik.

Heb jij ook tijd gehad voor fijne momentjes quality time?

Handtekening

1 Comment on Waar ik blij van werd #49; een week vol quality time

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.