De zomervakantie is bij ons al begonnen. De kleine man heeft bedacht dat hij graag naar Ijsland en Amerika wil. Dat gaat hem nu even niet worden maar dromen is altijd fijn. Voorlopig zal meneer het moeten doen met een toffe turbo kleurplaat van Amerika. Dan kan hij alvast bekijken wat hij daar allemaal zou willen doen en beleven.

De wensen van de kleine man

Begin dit jaar, tijdens onze reis naar Costa Rica, ontstond er bij de kleine man een fascinatie voor vulkanen. We moesten meneer toen teleurstellen aangezien de vulkaan die wij bezochten momenteel slapende is. Dit vond hij zo’n domper dat hij graag wilde weten waar hij nog meer vulkanen kon bekijken. We lieten hem een oud Klokhuis filmpje zien over vulkanen. In dat filmpje, die meneer inmiddels al 6000 keer heeft gezien, is de presentator in Ijsland. Dus je raadt het al, onze oudste wil naar IJsland.

Ijsland is echter niet het enige land wat op zijn reislijstje staat. Meneer heeft een aantal vakantieboeken van ons bekeken en daar staan ook wat fotoalbums van Amerika bij. Dat vind hij toch ook wel een erg interessante bestemming. Al denk ik stiekem dat dat ook een beetje komt doordat Amerika één van de bekendste landen is in de beleving van een kind. Maar hé, wie ben ik om hem uit de droom te helpen? Ik wil ook best nog eens terug naar het land aan de andere kant van de oceaan. Dus wie weet.

Een turbo kleurplaat

Voorlopig zitten deze reizen er echter nog niet in. We zien wel weer hoe alles loopt. Om meneer toch enigszins tevreden te houden ontvingen we een turbo kleurplaat van Amerika, mét paspoortje. Eén blije kleuter had ik want hij houdt erg van kleuren en knutselen en dan helemaal als het over een favoriete bestemming gaat.

Op vakantie met een turbo kleurplaat

De turbo kleurplaat is van de nederlandse ontwerpstudio Makii. Ze verkopen onder andere diverse turbo kleurplaten met een te gek ontwerp. De kleurplaat die wij ontvingen viel direct in de smaak en nodigde uit tot kleuren. We lazen het paspoortje samen door en vervolgens ging meneer los met de stiften. Zelf vond ik het erg leuk dat ik bepaalde plaatsen in Amerika herkende waar ik zelf ben geweest. Zo kon ik er, tijdens het kleuren, over vertellen en ging het wat meer leven bij de kleine man.

Op vakantie met een turbo kleurplaat

Als voorbereiding op je vakantie

Of je je vakantie nou thuis doorbrengt of je ergens naartoe gaat, de kleurplaten sluiten vrij snel aan. Als voorbereiding op je zonvakantie naar Spanje gebruik je bijvoorbeeld de leuke kleurplaat ‘Spanje’. Blijf je lekker thuis in Nederland dan kun je ervoor kiezen om te fantaseren over de ‘Jungle’ of juist een turbo kleurplaat van Nederland te maken. Wat je ook doet, samen een kleurplaat maken is altijd leuk.

Op vakantie met een turbo kleurplaat

De enige kleurplaat van Makii die wij nog missen, is er natuurlijk één van Ijsland. Dat zou de kleine man echt heel cool vinden.

Hoe bereid jij je kinderen voor op de vakantie?

Handtekening

sponsor

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.