Wat is shoppen voor de kinderen toch leuk. Stiekem doe ik dat wel graag online, lekker snuffelen en vergelijken en dan mijn winkelmandje volgooien. Het nadeel van online shoppen is alleen dat de winkelstraten steeds leger worden. Daarom kocht ik dit keer wat mooie items bij Miinto.nl waar je winkelt bij de leukste lokale boetiekjes. Ik scoorde een mooie outfit voor de kleine meid mét haar eerste schoentjes.

Shoppen bij lokale boetiekjes

Het is zo leuk, lekker snuffelen en de leukste outfits samen stellen. Hoe graag ik dat ook in een stenen winkel doe, ik merk dat dat er gewoon vaak niet van komt. Mijn oudste vind winkelen echt niet tof en de jongste vind het in de wandelwagen minder geslaagd. Als ik lekker wil winkelen doe ik dat dus alleen of ik kruip achter de laptop. Het nadeel van dat laatste is dat er zo steeds minder gekocht word bij de lokale boetiekjes. Terwijl dat nou juist de harde werkers zijn waar we eigenlijk moeten winkelen om zo te zorgen dat zij kunnen blijven bestaan. Gelukkig is daar nu een oplossing voor door middel van online shoppen bij Miinto.nl.

Miinto.nl

Miinto.nl is een online fashion-platform waar lokale boetieks hun collecties verkopen. Je winkelt dus lekker vanuit huis maar koopt je producten toch bij, één van de, ruim 220 aangesloten boetieks. Door deze bijzondere manier van online shoppen ondersteun je niet alleen de aangesloten boetieks maar is het aanbod ook enorm divers. Ik werd direct enthousiast en kreeg behoorlijk keuze stress van de mogelijkheden.

Shoplog; de tofste kinderkleding bij lokale boetiekjes via Miinto.nl

Shoplog

Na een beetje rondsnuffelen op de website merkte ik al gauw dat ik mazzel had. Overal in de winkels is het nu uitverkoop dus ik kon extra voordelig een leuk setje samen stellen voor de kleine meid. Ik ging voor een tof shirtje in maat 80 van Name It, een kinderkleding merk waar ik altijd erg blij van word. De kleding valt goed, is soepel en blijft altijd erg mooi na intensieve wasbeurten en veel dragen.

Shoplog; de tofste kinderkleding bij lokale boetiekjes via Miinto.nl

Daar vond ik een bijpassend rokje bij, tevens van Name It. Ik denk dat ik dit setje bewaar voor haar verjaardag over een maandje.

Shoplog; de tofste kinderkleding bij lokale boetiekjes via Miinto.nl

Beide items kwamen uit dezelfde boetiek en had ik de volgende dag al in huis. Heel fijn, zo’n snelle service.

Verder kocht ik ook nog de eerste echte schoentjes voor de kleine meid. Mevrouw is een flinke dame maar heeft hele kleine voetjes. Schoentjes vinden die leuk staan, goed blijven zitten en niet te groot zijn is dus nogal een uitdaging. Tot ik op Miinto.nl deze leuke schoentjes van Shoesme vond. Blauwe espadrilles met een flexibel zooltje en elastiek aan de achterkant. De schoentjes kwamen weer van een andere boetiek maar daar merk je dus niets van tijdens het bestelproces. Ook dit pakketje had ik de volgende dag in huis.

Shoplog; de tofste kinderkleding bij lokale boetiekjes via Miinto.nl

Kortom, het is zeker een aanrader om bij de lokale boetiekjes te shoppen via Miinto.nl.

Shoppen bij Miinto.nl met korting

Ben jij nu ook enthousiast en wil je ook lekker winkelen vanaf je luie stoel? Dan heb ik een fijne kortingscode voor je. Wanneer je de volgende code invoert bij je bestelling krijg je 10% korting op je bestelling;

Bblogtmiinto10

De code is geldig tot 8 augustus 2016. Ik ben benieuwd wat jij voor leuks koopt.

Hou jij ook zo van online shopping? Kende je Miinto.nl al?

Handtekening

 

 

 

sponsor

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren



♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



2 Comments on Shoplog; de tofste kinderkleding bij lokale boetiekjes via Miinto.nl

  1. Volgmama
    30 juli 2016 at 00:28 (8 jaar ago)

    Wat een leuk setje heb je gekocht! En die schoentjes <3

    Beantwoorden
  2. Marguerita
    28 juli 2016 at 11:26 (8 jaar ago)

    Ik heb er ook al een paar keer geshopt, lekker uitgebreid aanbod ook

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *






Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.