Tijdens de zomervakantie liep ik gewoon twee keer tegen een hele leuke marktkraam aan. Zo’n stand waar je echt even moet stoppen. Met té leuke spulletjes voor de kinderen, waar ik natuurlijk ook mijn portemonnee trok. Dit moest wel meant-to-be zijn. Kinderwarenhuis bleek namelijk een nog mooiere webshop te hebben. Ik waagde er een mailtje aan, et voila, ik mag weer een leuke webshop met jullie delen.

Bblogt loves webshops; Kinderwarenhuis

Hoe leuk, een webshop met een uitgebreid assortiment én eentje die bij mij uit de regio komt. Dat maakte dat ik toch wel erg nieuwsgierig was naar de meiden achter de webshop. Ik stuurde en berichtje en werd direct enthousiast ontvangen door eigenaressen Lissy en Diane. Zij vertellen je zelf wat meer over hun te gekke webshop en hun droom voor de toekomst.

Bblogt loves webshops; Kinderwarenhuis

Kinderwarenhuis

Vertel eens iets over het ontstaan van je webshop.
“In April dit jaar zagen wij op facebook een oproep dat het Kinderwarenhuis te koop stond. We waren al een tijdje aan het brainstormen over een eventuele webshop en zijn beide nogal impulsief. We hebben dan ook niet lang getwijfeld en zijn dit avontuur vol enthousiasme en goede moed ingestapt. Nog diezelfde maand was het Kinderwarenhuis van ons en we vinden het ontzettend leuk om te doen. Het logo en de site hebben een kleine make-over gehad en we hebben al verschillende nieuwe merken aan ons assortiment toe mogen voegen.”

Bblogt loves webshops; Kinderwarenhuis

Wat voor leuks kunnen we allemaal bij jullie shoppen?
“In de webshop vind je verschillende merken als bijvoorbeeld Done by Deer, A Little Lovely Company, Roomblush, Minimel, Kidsdepot, Roommate, Noodoll, Ukkepuk, Bedhuisje en nog heel veel meer! Het is ontzettend lastig om een keus te maken welke merken je wel en welke je niet gaat verkopen, er is zo ontzettend veel op de markt. Het één is nog mooier dan het ander! We moeten elkaar regelmatig afremmen als één van de twee weer een berichtje stuurt over het zoveelste mooie product waar we tegenaan gelopen zijn.”

Bblogt loves webshops; Kinderwarenhuis

Waar halen jullie je inspiratie vandaan?
“Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar nieuwe merken en mooie exclusieve items. We halen onze inspiratie, buiten natuurlijk social media, vooral uit onze eigen mini’s. Ze zijn dan ook de gelukkige testers van veel van onze nieuwe producten. Nu begrijpen ze hier nog weinig van omdat ze beide nog geen jaar oud zijn, maar hoe gaan we dit straks doen zonder ze niet belachelijk veel te verwennen?!”

Hebben jullie een persoonlijke favoriet? Iets wat we zeker niet mogen missen?
“Op dit moment zijn wij beide groot fan van de Kidsdepot dierenkoppen en de Sparkling paper posters met bijpassende posterhouder, tevens de bestsellers van dit moment. Beide een echte eyecatcher in de kinderkamer. Maar ook de tipi’s (die met mooie zomerse dagen staan te pronken in de achtertuin) en de opbergzakken van Play and Go zijn een echte musthave!”

Bblogt loves webshops; Kinderwarenhuis

Wat is jullie ultieme droom wat betreft Kinderwarenhuis?
“Wij hopen in de toekomst nog veel mooie en unieke merken te mogen toevoegen aan de webshop en met dezelfde energie en hoeveelheid enthousiasme door te blijven gaan. Maar met alle positieve berichten, leuke orders en gezellige lifestyle markten gaat dit zeker lukken!”

Ben jij Kinderwarenhuis al eens tegen gekomen? Welke items zou jij echt graag willen hebben?

Handtekening

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.