Door de zomervakantie is het soms wat lastig om tijd te vinden om lekker te bloggen. De laatste ‘Waar ik blij van werd’ is dan ook al weer even geleden. Gelukkig kan ik vandaag wel weer een fijn weekoverzichtje met jullie delen waarin toch wel één thema centraal stond; waterpret. In alle mogelijke vormen en op verschillende manieren. Kijken jullie mee naar onze week?

Waar ik blij van werd #50; waterpret

Waar ik blij van werd #50; waterpret

Vorige week bedacht ik me opeens dat de kleine meid een heel gaaf Duplo huis had gekregen na haar geboorte. Duplo is lekker stevig, heeft geen kleine onderdeeltjes en heeft mooie kleurtjes. Mevrouw vond het dus super leuk om ermee te spelen en deed echt de poppetjes in het huis.

In het weekend stapten we weer lekker met zijn allen op de fiets om in het dorp een hapje te eten. Wat is dat altijd gezellig, de kinderen vinden fietsen super en uit eten valt ook wel bij ze in de smaak.

Waar ik blij van werd #50; waterpret

Op maandag begon de week vol waterpret. We gingen met zeven man op pad, lekker naar het strand met de paarden. Stampen door de zee en banjeren door het zand. Daar kan ik zo enorm van genieten.

De volgende dag ging ik weer lekker een dagje naar mijn ouders. De kleine man vermaakte zich met zijn held, mijn broertje. Samen hadden ze enorm veel waterpret in hun bubbelbad. Probeer een kleuter daar maar weer eens uit te krijgen.

Waar ik blij van werd #50; waterpret

De boeven speelden thuis in de tuin ook lekker met water. Mevrouw ontdekte de waterlelie’s in de vijver. Die hebben toch wel erg mooie kleurtjes. Gelukkig liet ze ze nog wel staan.

Samen met een vriendin gingen we ook nog een ochtend lekker naar Blijdorp. We hebben een abonnement dus gaan vaak even een paar uurtjes dieren kijken. De prairiehondjes hadden er zin in en waren enorm nieuwsgierig.

Waar ik blij van werd #50; waterpret

Uiteraard bracht ik ook weer heel wat uurtjes op stal door, bij mijn paard. Onze jongste heeft ook het paardenvirus te pakken. Mevrouw zegt nog geen papa maar wel paard. ‘Taart, taart!’, roept ze dan. Deze mama kan natuurlijk stiekem niet wachten tot de jongste een pony voor haar verjaardag wil, hahaha. (Ik hoop niet dat papa dit leest)

Zaterdag vierden wij de verjaardag van de echtgenoot met vrienden. De kleintjes genoten van het water in de vijver en in de jacuzzi. Lekker spetteren met het water en de vissen voeren. Wat een heerlijke dag.

Hoe was jullie week? Hadden jullie ook zoveel waterpret?

Handtekening

 

 

Bewaren♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Waar ik blij van werd #50; waterpret

 1. Nathalie
  8 augustus 2016 at 20:37 (8 jaar ago)

  Een heerlijke week!
  Ben benieuwd voor welke verjaardag je dochter deze wens uitspreekt 😉

  Beantwoorden
 2. Volgmama
  1 augustus 2016 at 11:38 (8 jaar ago)

  Leuk zoveel waterpret. Hier hebben we ook 3 waterratjes 😉

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.