Jawel, je leest het goed. Poppenmoeders staat tussen aanhalingstekens. Ik kan er niets aan doen maar wat ik nu ontving kon ik maar met moeite afstaan aan de kinderen. Wat is het schattig en wat is het roze. En het is nog interactief ook. Ik hou ervan. Yep, deze moeder is verliefd op het Baby Born Baby draakje die we mochten testen. Met pijn in mijn hart gaf ik hem aan mijn kleine meid.

Speelgoed voor poppenmoeders

Stiekem hoop ik zo dat mijn kleine meid een poppenmoeder word. Ze is bijna 1 en vind het speelgoed van haar broer bijzonder interessant. Haar eigen speelgoed is ook wel oké maar niets haalt het bij de stoere dingen van haar broer. Mevrouw heeft poppen, paarden, roze dingen maar nee de Action Man van de oudste zijn toch wel veel gaver.

Vooralsnog zet ik stug door en hou ik de hoop dat de kleine meid toch een voorkeur voor poppen gaat ontwikkelen. Ze mag best stoer zijn maar ik vind dat roze poppenspul allemaal zo schattig. Dus deze mama was heel blij toen ze een heel erg roze draakje kreeg. Een draakje die super roze is, geluid maakt en past bij de Baby Born pop die ik op mevrouw haar verlanglijstje heb gezet. In de hoop dat er ergens in die stoere meid van mij een poppenmoeder zit.

Baby Born Baby draakje

Vorige maand kreeg ik een enorm schattig draakje thuis gestuurd. Een knalroze Baby Born baby draakje. Met bijbehorend toverstaf vol glitter. Hoe roze en meisjes-achtig kan een draak zijn? Nou zo dus;

Speelgoed voor poppenmoeders; Baby born baby draakje

Als je het toverstafje tegen het voorhoofd van het draakje drukt begint hij te brabbelen. Je verstaat er niets van maar dat is natuurlijk juist het idee van een BABY draakje. De jongste moest erg lachen om de geluidjes die het draakje maakt. De oudste vond hem wel echt té roze maar kon het toch ook niet laten om een paar keer met het toverstafje te zwaaien.

Vooralsnog staat dit super zachte speeltje mooi te zijn en te wachten op de dag dat mijn jongste zich ontpopt tot echte poppenmoeder. Ik kan in ieder geval niet wachten en ik denk het draakje ook niet.

Speelgoed voor poppenmoeders; Baby born baby draakje 2

Shop het Baby Born Baby draakje

Wil jij dit lieve draakje nou ook hebben? Of natuurlijk cadeau doen? Je vind hem bij diverse speelgoedzaken en bij Bol.com voor €19,99.

Handtekening

 

 

sponsor

Bewaren

Bewaren♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments on Speelgoed voor (poppen)moeders; Baby born baby draakje

 1. Marguerita
  10 augustus 2016 at 09:55 (8 jaar ago)

  Hij doet het ook als je het stafje een klein stukje van zijn voorhoofd afhoud, wij vonden het een beetje zielig dat de meiden zo hard op zijn kop mepten en hebben dit zo ontdekt 😉

  Beantwoorden
 2. Judith Jasper
  10 augustus 2016 at 07:42 (8 jaar ago)

  Die is te schattig!! Ik heb wel echt van die poppen meisjes, toch even kijken!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.