Vandaag start voor de regio midden de laatste vakantieweek. Ook mijn kleine man heeft nog een week vrij en dan moet hij toch echt ‘back to school’. Erg gemotiveerd is hij nog niet maar ik hoop hem toch zo gek te krijgen door hem een leuke bento-lunch te beloven in zijn nieuwe lunchset. Dat verzacht misschien een beetje de pijn van het op tijd uit bed komen, niet meer de hele dag buiten spelen en weer netjes in het gareel in de klas vertoeven.

Back to school

Het klinkt zo dramatisch; de pijn verzachten. Maar ik ben bang dat dit volgende week wel een beetje de rode draad door de week zal zijn. Meneer is in juni vier geworden, heeft een paar weken aan school geproefd en had toen gelijk zes weken vrij. Het zal niet mee vallen om hem weer te laten wennen en met plezier naar school te laten gaan. Hoe leuk hij het ook vind, hij vind het best wel spannend. De hele dag (Lees; continue-rooster) zonder je moeder en je zusje en dan ook nog in een drukke klas. Ik weet echter dat ik elke dag wel weer een vrolijk jongetje op haal dus het zal ook dit jaar best goed komen.

Wel back to school met een toffe lunchset

Extra leuk is het dan natuurlijk wel dat ik meneer kan verwennen met een toffe lunchset. Van Rosti Mepal mocht ik een fijne set uit kiezen. Of nou ja, ik liet natuurlijk mijn kleine man de keuze maken. Dat viel overigens niet mee want naast de te gekke set die hij nu heeft uitgekozen zag hij eigenlijk nog minstens drie lunchsets waar hij wel blij van werd. Na veel heen en weer scrollen viel zijn keuze dan toch op de nieuwe Disney Cars World Grand Prix broodtrommel met bijbehorende pop-up drinkfles. We zochten er nog een fijn fruitboxje bij uit, die precies in de broodtrommel past. Super handig voor de bento-lunches die ik vaak maak.

Winactie; Back to school met een toffe lunchset

De pop-up drinkbeker werd direct in gebruik genomen als waterfles bij de rand van zijn bed. Super handig want deze beker is lekvrij en je kan hem zelfs nog aan je tas of broek hangen met de clip die er aan zit. De broodtrommel en het fruitboxje staan met smart te wachten om gevuld te worden. Nog een weekje wachten.. dan hangt mama de vlag uit!

Winactie; Back to school met een toffe lunchset

Winactie; Rosti Mepal lunch set

Kan jouw kindje, nichtje, neefje, buurmeisje of vriendje ook wel een fijne nieuwe lunchset gebruiken? Of gaan ze voor het eerst naar school en zou jij het leuk vinden om een mooie set uit te zoeken? Doe dan snel mee met de winactie.

Wat kun je winnen?
Een lunchset bestaande uit een pop-up drinkfles, een lunchbox en een fruitboxje naar keuze. De winnaar ontvangt een actiecode waarmee je zelf je set kunt uitzoeken op de website van Rosti Mepal.

Wat moet je doen?
– Like Bblogt.nl op facebook.- Laat hieronder of onder het facebookbericht weten welke set jij graag zou willen winnen en voor wie.
– Delen wordt gewaardeerd.

De winactie loopt tot en met zondagavond 21 augustus 23.00uur. De winnaar word gekozen door middel van een willekeurige en eerlijke loting. De winnaar wordt bekend gemaakt op facebook, dus het is handig als je Bblogt.nl volgt. Claim je prijs binnen 48 uur anders ben ik helaas genoodzaakt om een andere winnaar te loten.

Is jouw kindje er al klaar voor om weer ‘back to school’ te gaan? Of hebben ze ook een beetje extra motivatie nodig door middel van een leuke lunchset?

Handtekening

sponsor

 

 

 

Bewaren

Bewaren♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 16 Comments on Winactie; Back to school met een toffe lunchset

 1. Fleur
  16 augustus 2016 at 22:02 (8 jaar ago)

  Mijn dochter is helemaal gek van Paw Patrol, dus zou zeker die kiezen. Ze gaat eind volgende maand naar school, dus zou dus super van pas komen

  Beantwoorden
 2. Astrid
  16 augustus 2016 at 21:38 (8 jaar ago)

  Leuk zeg! Ik heb al wel de bekers gekocht, maar ze wilden eigenlijk allebei ook zo’n pop up ding voor naast hun bed (haha, wel heel toevallig)
  En dat fruitboxje is wel handig zeg! Kun je tenminste een broodje meenemen zonder dat ie helemaal naar appel smaakt

  Beantwoorden
 3. Liesbeth
  16 augustus 2016 at 18:01 (8 jaar ago)

  Leuke actie! Ik zou gaan voor de giraffenset van Animal Planet voor mijn kleine vriendinnetje!

  Beantwoorden
 4. Anita H.
  16 augustus 2016 at 00:03 (8 jaar ago)

  Ik ga voor de set “Animal Planet Tijger 2016” voor de dochter van een vriendin.

  Beantwoorden
 5. brants
  15 augustus 2016 at 21:18 (8 jaar ago)

  voor mijn kleinzoontje doe ik graag mee voor het setje van paw patrol

  Beantwoorden
 6. kempenaers
  15 augustus 2016 at 21:17 (8 jaar ago)

  doe graag mee voor de set finding dory of paw patrol voor mijn kleinzoontjes

  Beantwoorden
 7. carola donkelaar
  15 augustus 2016 at 11:13 (8 jaar ago)

  mijn neefje is de 30e jarig zou hem graag verrassen met Woezel & Pip daar word hij helemaal vrolijk van 🙂
  gebruik zelf ook Rosti super goed merk

  Beantwoorden
 8. Kimberley van Ravenswaaij
  15 augustus 2016 at 09:10 (8 jaar ago)

  Wat fijn! Hoewel ik helemaal gek ben van Disney is het wolven setje zo gaaf! Wij hebben hier een Malamute en die heeft een wolfachtig uiterlijk dus vinden alles met wolfjes ook geweldig 🙂 ben benieuwd hoe ons mannetje reageert als hij weer een wolfje ziet

  Beantwoorden
 9. Marian Zw
  15 augustus 2016 at 08:39 (8 jaar ago)

  Ik maak heel graag kans op een Dinsey Cars set voor onze zoin die na de zomervakantie naar groep 1 gaat. Vooral de popup fles vind ik super fijn. Hij kan zn beker zelf nog niet opendraaien en met deze beker hoeft dat niet meer! Na drie weken vakantie hoor ik hier wel steeds vaker, ik wil naar school! Ik wil weer met vriendjes spelen! Dus zin om naar school te gaan, dat hebben we straks zeker.

  Beantwoorden
 10. Erika van Koert
  15 augustus 2016 at 08:23 (8 jaar ago)

  Wat een leuke actie. Ik ben groot mepal fan.inmiddels doet mijn zoontje al 4 jaar met zijn setje dus voor hem zou ik graag een star wars set winnen. Past leuk bij zijn nieuwe rugtas voor dit jaar

  Beantwoorden
 11. Heleen
  15 augustus 2016 at 08:19 (8 jaar ago)

  Zo’n nieuwe lunchset zou wel helpen om weer met zin te gaan overblijven. Dat is helaas niet het favoriete onderdeel van school van mijn zoontje, maarja, ik moet toch echt werken.. Ik zou mijn zoontje laten kiezen, en ik zie er al 3 die hij superleuk zou vinden (Paw Patrol, Minions en Spiderman). Ik hoop dat hij Paw Patrol zal kiezen

  Beantwoorden
 12. Kristel
  15 augustus 2016 at 08:04 (8 jaar ago)

  De panda set geweldig. Mijn dochter haar lievelings knuffel is een panda. Ze kan niet zonder hem.

  Beantwoorden
 13. Alicia Hofman-Voshol
  15 augustus 2016 at 07:48 (8 jaar ago)

  Wat een leuke sets! Ik vind de nijntje fruit set wel heel erg leuk maar bruna koe 🐮 en woezel en pip ook!

  Beantwoorden
 14. Nynke B
  15 augustus 2016 at 07:32 (8 jaar ago)

  Mijn nichtje moet volgende week weer beginnen. Ze heeft er nog niet zoveel zin in, maar met zo’n paarse campusset moet de zin toch wel weer komen.

  Beantwoorden
 15. Marit
  15 augustus 2016 at 07:17 (8 jaar ago)

  cars voor mijn zoontje Daan,voor als hij naar groep 1 gaat.Misschien maakt dat het een beetje minder spannend

  Beantwoorden
 16. Manon van Leijenhorst
  15 augustus 2016 at 07:08 (8 jaar ago)

  Ik zou graag de “glitter en glamour” set aanschaffen. Mijn dochter gaat volgende week naar groep 1 en zo’n mooie set zou niet misstaan in haar nieuwe tas.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.