Wat gaaf, een webshop gerund door twee zussen. Beide super creatief en een achtergrond in de mode. Dat moet wel een geslaagd concept zijn. En dat is het dus ook! Studio Little Things is de webshop die deze week in het zonnetje staat. Een webshop waar je te gekke, handgemaakte, kleding en accessoires voor kinderen en hun kamer vind.

Webshop van de week; Studio Little Things

Op Instagram volg ik aardig wat leuke webshops. Ik ben een enorme sucker voor handgemaakte maar professionele producten dus op Instagram kan ik mijn hart ophalen. Zo ontdekte ik enige tijd geleden de webshop van de zussen Lizette en Carolien. Studio Little Things heeft een hele fijne feed op Instagram en dat maakte me nieuwsgierig. Na een bezoekje aan de webshop van de meiden was ik helemaal enthousiast. Wat een heerlijk assortiment en wat een fijne prijzen. Iets waar ik echt van sta te kijken want veelal zijn handgemaakte producten erg prijzig. Studio Little Things hanteert echter eerlijke prijzen waardoor het voor iedereen leuk is om exclusieve, mooie kleding aan te schaffen voor hun kinderen. De zussen vertellen je zelf nog iets meer over hun webshop en hun toekomstdroom.

Bblogt loves webshops; Studio Little Things + kortingsactie

Studio Little Things

Vertel eens iets over het ontstaan van jullie webshop.
“Wij zijn Lizette en Carolien, het creatief brein achter Studio Little Things. We zijn twee zussen van 27 en 31 jaar. Studio Little Things is na vele jaren vol ideeën opgericht in juni 2015. Beiden hebben we opleidingen in de mode en dit brengen we nu ook eindelijk in de praktijk. Veel kleding is er natuurlijk al te koop, maar we misten eigentijdse kleding in een geheel andere stijl. ‘Dit kunnen we zelf beter’, dachten we! We staan voor een eigen eigenwijze stijl die anders is dan anders. We ontwerpen en maken alles zelf. Daardoor kunnen we ook inspelen op de laatste trends en wensen van de klant. Vorig jaar hebben we eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en de webshop geopend, spannend! Maar het gaat beter dan we verwacht hadden!”

Bblogt loves webshops; Studio Little Things + kortingsactie

Waar komt de naam Studio Little Things vandaan?
“We maken kleding voor de kleintjes van 50 tot 104 officieel. (dat wordt ondertussen steeds uitgebreider naar maat 110/116) Vandaar ‘Little’. ‘Studio’ vonden we leuk omdat we het samen doen en ‘Things’ zegt het woord eigenlijk zelf al. We verkopen naast kleding ook veel andere spulletjes voor bijvoorbeeld de kinderkamer.”

Wat voor leuks kunnen we allemaal bij jullie shoppen?
“Naast de reguliere broekjes hebben we ook harembroekjes, shirt, jurkjes en rokjes. Ook kun je bij ons de leukste accessoires shoppen waaronder vlinderstrikjes, haarbandjes kettingen, speenkoorden en meer. Om de kinderkamer leuk aan te kleden ben je bij ons ook op het juiste adres en bijna alles is handgemaakt door ons zelf.”

Bblogt loves webshops; Studio Little Things + kortingsactie

Waar halen jullie je inspiratie vandaan?
“Veel inspiratie halen we van pinterest, maar ook wanneer we op stoffeninkoop gaan krijg je bij het zien van de nieuwste stoffen de leukste inspiraties.”

Hebben jullie een persoonlijke favoriet? Iets wat we zeker niet mogen missen?
“Het stippenjurkje, nieuw in de collectie is nu de echte bestseller. Daarnaast vinden we zelf ook de wandring van de walvis te leuk om niet te missen op de kinderkamer maar ook super leuk gewoon in de woonkamer.

Bblogt loves webshops; Studio Little Things + kortingsactie

Wat is jullie ultieme toekomstdroom voor Studio Little Things?
“Jeetje dat is lastig, onze verkooppunten uitbreiden, echt het merk Studio Little Things in de markt zetten ,een eigen winkel. We hebben niet echt één droom. We zien wel hoe en wat de toekomst brengt.”

Shoppen met korting

Hoe leuk is dat? Als je de volgende code invult bij je bestelling bij Studio Little Things, dan ontvang je 15% korting;

bblogt-slt

De kortingscode is geldig tot 30 september 2016 en geldt voor de gehele collectie.

Hou jij ook zo van handgemaakte producten? Wat ga jij kopen met de kortingscode?

Handtekening

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.