Met de temperaturen die we nu nog ervaren zou je het niet denken, maar de herfst komt eraan. Waar ik altijd een beetje op zie tegen de herfst vanwege de donkere en natte dagen. Kijk ik nu wel erg uit naar het inslaan van dé herfst musthaves. Zo heeft Prenatal de nieuwe collectie Sweet Petit Toddler uitgebracht en die loopt tot en met maat 104. Ik word er blij van en laat je zien waarom.

Herfst musthaves; Sweet Petit Toddler by Prenatal

Sweet Petit is de limited edition lijn van de Prenatal. Je kent dit label van de newborn collectie. Dit najaar wordt dit hippe label uitgebreid met een peutercollectie. De newborncollectie loopt immers zo goed en de vraag naar grotere maten bleef maar komen. De designers van Prenatal zijn hier dan ook direct mee aan de slag gegaan. Sinds gisteren vind je in de winkels en de webshop Sweet Petit Toddler in de maten 74 tot en met 104.

Herfst musthaves 2016; Sweet Petit Toddler by Prenatal

Sweet Petit Toddler

Okergeel, bordeauxrood en warme groentinten, het zijn dé herfstkleuren van 2016 en deze vind je dan ook in de nieuwe peutercollectie. Lange vesten, strepen en gebreide items maken het tot een stoere collectie die ik dus super gaaf vind voor mijn kinderen. Sweet Petit kenmerkt zich door hoog draagcomfort wat er toch super trendy uit ziet.

Herfst musthaves 2016; Sweet Petit Toddler by Prenatal

Mijn jongste is een stoere meid die de hele dag in beweging is. Een jurkje is dan leuk maar zit al gauw in de weg. Een spijkerbroek vind ze dan te strak zitten dus de keuze valt al snel op soepele broekjes of jurkjes die wat ruimer vallen.

Herfst musthaves 2016; Sweet Petit Toddler by Prenatal

Helaas krijg ik de oudste niet meer in maat 104 gepropt, dat is al weer een grote knul van 4 jaar oud. Voor hem zou deze collectie namelijk ook ideaal zijn. De kleuren staan hem mooi en de stoffen zijn lekker soepel. Als ik nog een klein jongetje had, dan had ik het wel geweten en was ik ook voor hem snel naar de Prenatal gereden.

Herfst musthaves 2016; Sweet Petit Toddler by Prenatal

Wat vind jij van de Sweet Petit Toddler collectie? Is dit wat voor jouw kind(eren)?

Handtekening

Bewaren

Bewaren♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment on Herfst musthaves; Sweet Petit Toddler by Prenatal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.