Wild van Freek, wie is het tegenwoordig niet? Lees de reacties onder een willekeurig facebookbericht van Freek Vonk himself, en je vindt er wel een paar moeders tussen die ook wel even met Freek op avontuur willen. Yep, same here. Toen ik een uitnodiging ontving om bij de lancering van Freek’s nieuwe tijdschrift te zijn ging ik dan ook al denkbeeldig door mijn kledingkast heen om de perfecte avontuurlijke outfit te vinden. 

Wild van Freek

Ik weet het, het is echt niet cool om als moeder te fangirlen op de held van je oudste kind. Maar hoe tof is het als je samen met je kleine man naar een te gekke Freek Vonk middag mag in de mooie entourage van het Tuschinski theater in Amsterdam? Juist, heel tof. Mijn kleine man vind Freek namelijk onwijs tof en ik zou zelf ook best een paar spinnen willen vangen met de bioloog.

Lancering van Wild van Freek

Gehuld in een kokerrok en Freek t-shirt vertrokken wij gisteren dan ook naar Amsterdam. Overigens droeg de kleine man het Freek shirt, voor degene die twijfelden. Na een rit over de snelweg, pret in de tram en een stukje lopen kwamen we aan bij de rode loper van het Tuschinski theater. Er stond een enorme rij van kinderen en, voornamelijk, moeders. Hier en daar heb ik een vader gespot maar de moeders waren overduidelijk het meest vertegenwoordigd.

Wild van Freek, wie niet?

Na het genot van een lekker drankje en een overheerlijke cupcake zochten we onze plekjes op.De kleine man was niet te houden. Voor zijn gevoel zat hij al dagen te wachten dus meneer stuiterde door de theaterzaal. Na lang wachten betrad dan eindelijk zijn grote held het podium. Samen met zijn varaan Johan onthulde Freek Vonk de cover van zijn nieuwe maandelijkse magazine voor kinderen; Wild van Freek. Het publiek vond het fantastisch en de camera’s bleven maar flitsen. Mijn kleine man genoot met volle teugen van de show en de spanning.

Wild van Freek, wie niet?

Maandelijks avontuurlijk magazine voor kinderen

Na afloop kregen we allemaal een exemplaar van het mooie magazine Wild van Freek mee naar huis. In de tram werd deze dan ook direct van voor naar achteren bekeken. Kotsmisselijk van het achteruit rijden moest ik toch echt alles voorlezen aan meneer. Hij vond het hilarisch dat Freek Vonk en Johan hun eigen strips hebben en dat geluidsman Bassie er ook in voor kwam.

Wild van Freek, wie niet?

In de auto naar huis zat hij nog heerlijk plaatjes te kijken en verzon daar zijn eigen teksten bij. Eenmaal thuis moest het magazine ook nog gelezen voor het slapen gaan. Ik kreeg het voor elkaar om het lezen te beperken tot een paar strips. Er is namelijk nog veel meer leuks om te ontdekken in het magazine. Ik weet wel waar mijn kleine bioloog-in-de-dop over heeft gedroomd vannacht.

En mama? Die bladerde snel naar het midden van het magazine op zoek naar die uitklap-centerfold-poster van Freek. Helaas. Er zit wel een gave poster in maar Freek Vonk is daar toch echt gehuld in een wetsuit aan het poseren met een haai. Ach, het is dan ook een tijdschrift voor kinderen.

Vanaf vandaag ligt de eerste uitgave van  Wild van Freek in de winkel. Voor alle informatie verwijs ik je naar de website.

Gaan jullie het tijdschrift aanschaffen? Voor jezelf of voor de kinderen? 😉

Handtekening

Bewaren

Bewaren♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment on Wild van Freek, wie niet?

  1. Vlijtig Liesje
    2 september 2016 at 11:10 (8 jaar ago)

    Mijn kinderen zijn wat ouder, dus ik laat dit tijdschrift even aan me voorbij gaan. Maar het ziet er leuk uit.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.