Zoals je hier wel vaker hebt kunnen lezen ben ik altijd op zoek naar suikerarme of suikervrije producten. Mijn oudste drinkt erg veel en het liefste limonade. Ik wil hem alleen niet elke keer een suikerbom geven.Cool Bear® stuurde ons een wat producten om te testen. Je leest nu hier wat wij er van vonden.

Cool Bear; Een verantwoord en cool drankje voor kinderen

Cool Bear® heeft een lijn limonadeproducten op de markt gebracht waar ik zelf erg blij van word. Alle limonadeproducten bestaan uit echt fruitsap, zonder toegevoegde suikers, aspartaam of andere zoetstoffen. Je begrijpt dat dat mij goed in de oren klonk dus ik was erg benieuwd of het ook in de smaak zou vallen bij de kinderen.

Wij ontvingen een fles limonadesiroop en de nieuwe pakjes Fruit Drinks die handig zijn om mee te nemen. Het testen kon beginnen.

Cool Bear; Een verantwoord en cool drankje voor kinderen

Aanrader of niet?

We ontvingen een pakketje met een fles siroop in de smaak Cassis-Appel. De limonade viel erg in de smaak. Je hebt maar een heel klein beetje nodig om een lekker glas limonade te maken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf in het begin wel een beetje moest wennen. De limonade is gezoet met Stevia (plantaardig) waardoor het niet zoet smaakt als de bekende suikervolle limonade. Mijn kinderen proefden dit echter niet en genoten direct al van de limonade. Dit is dus zeker een aanrader voor kinderen die van limonade houden. Zo kun je ze een verantwoord en cool drankje geven.

Ook ontvingen we twee pakjes Fruit Drink. Deze kant en klare pakjes zijn ideaal om mee te nemen naar school of een dagje weg. Bij ons viel de smaak Cassis-Appel het meeste in de smaak.

Ook proberen?

Je vindt Cool Bear® bij supermarkten, speciaalzaken en bij steeds meer horecabedrijven.

  • Cool Bear® Fruit Drinks. Verkrijgbaar in de smaken Cassis-Appel, Framboos 200 ml € 1.49

Andere Cool Bear® producten:

  • Cool Bear® Vruchtensiroop. Verkrijgbaar in de smaken Cassis-Appel, Aardbei, Citroen-Limoen, Framboos 700 ml € 2.95
  • Cool Bear® Fruit Drops, knijpflesjes siroop met anti-lekdop. Verkrijgbaar in de smaken Framboos-Cranberry, Mandarijn-Citrus, Cassis-Appel  48 ml € 2.95

Kende jij de producten van Cool Bear al?

Handtekening

 

 

sponsor

 

Bewaren

1 Comment on Cool Bear; Een verantwoord en cool drankje voor kinderen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.