Anderhalve week geleden kwam er een busje voor rijden. Een pakketbezorger stapte uit en bracht ons een flinke doos. Een grote verassing was het toen we de doos open maakten en een enorme pompoen aantroffen. Met de vriendelijke groeten van Disney Inspired, en of we ons konden laten inspireren en er iets moois mee konden doen.

Halloween Pompoen

Ja, en dan zit je daar met een grote pompoen, een carving-setje en een lading inspirerende afbeeldingen. De kleine man had al direct bedacht dat hij hier wel een enge Halloween pompoen van wilde maken. Zo gezegd, zo gedaan. Althans, dat dacht ik.

Bij de pompoen werd ook een leuk carving-setje geleverd. Deze kwam goed van pas want uit alle voorbeelden koos de kleine man Jack Skellington als meest griezelige plaat. Dit gezichtje moest mama dus op de pompoen zien te krijgen.

Disney Inspired; Halloween Pompoen en veel inspiratie

We begonnen echter met het kapje. Om een pompoen uit te kunnen hollen moet je een soort dekseltje snijden. Dat was nog wel prima te doen. Even het mesje er door heen en hop, klaar.

Disney Inspired; Halloween Pompoen en veel inspiratie

Toen begonnen we met het uithollen. Ik dacht dat doe ik even met een lepel. Even scheppen en klaar. Viel dat even tegen! Dit was duidelijk geen klusje voor mijn kleuter en eigenlijk ook niet voor deze mama met reuma. Wat was dat uithollen zwaar zeg. Het hart van de pompoen bestond uit draadjesvlees vermengt met pitten, waardoor je flink je best moest doen om dat er allemaal uit te krijgen. Bloed, zweet en tranen verder gooide ik een flinke kom vruchtvlees in de groencontainer en kon het snijden beginnen.

Disney Inspired; Halloween Pompoen en veel inspiratie

Dat laatste ging dan wel weer soepel. Vooral met het bijgeleverde kartelmesje konden we met gemak de vormen uitsnijden. Ik tekende het voorbeeld van Jack Skellington na en sneed zo de vorm eruit.

Even bijschaven, een kaarsje erin en wij waren klaar voor Halloween!

Disney Inspired; Halloween Pompoen en veel inspiratie

Disney Inspired

Wij ontvingen deze DIY van Disney.  Zij hebben sinds kort een nieuw platform gelanceerd speciaal voor ouders. Op Disney Inspired vind je enorm veel inspiratie om activiteiten te doen met je kinderen en hun favoriete Disney personages en films.

Zo vind je er te gekke kooktips. Denk bijvoorbeeld aan de Schurkenvingers die perfect passen bij Halloween. Met een duidelijk recept maak je deze vingers in een mum van tijd met of voor je kinderen.

Ook kun je inspiratie op doen om lekker te knutselen met de kinderen. Alle knutseltips staan helder beschreven en met duidelijke foto’s erbij kun jij zo aan de slag. Ideaal voor een regenachtige woensdagmiddag.

Verder vind je er nog enorm veel tips om lekker te spelen. Alle activiteiten sluiten aan bij een Disney personages of film dus jullie favoriet zit er absoluut tussen.

Ik ben benieuwd of jullie ook geïnspireerd worden door Disney Inspired!

Handtekening

 

 

 

 

sponsor

Bewaren♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment on Disney Inspired; Halloween Pompoen en veel inspiratie

  1. Vlijtig Liesje
    1 november 2016 at 10:25 (8 jaar ago)

    Wat is hij goed gelukt zeg! Heel mooi geworden, en dat lijkt me nog niet zo makkelijk.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.