De herfstvakantie komt eraan en dan zijn er overal weer te gekke evenementen en activiteiten. Vandaag tip ik LEGO World Nederland. Het grootste LEGO evenement ter wereld komt namelijk een week lang naar de Jaarbeurs in Utrecht. Waarom je daar echt naartoe moet, laat ik je vandaag zien.

Tip; LEGO World Nederland

Wat is er nou leuker dan in een zee van Duplo of LEGO blokjes te kruipen en lekker te gaan bouwen? Precies dat en nog veel meer kan je gaan doen in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar vind namelijk de 16e editie plaats van LEGO World Nederland. Het grootste LEGO evenement ter wereld is te bezoeken van 18 tot en met 24 oktober. Echt een dagje uit voor de hele familie.

Herfstvakantie tip; LEGO World Nederland

Activiteiten

Naast het spelen en bouwen met de welbekende blokjes zijn er natuurlijk nog veel meer activiteiten.

herfstvakantie-tip-lego-world-nederland-2

“Zo kunnen de kleintjes genieten van de LEGODUPLO show bij het DUPLO theater, LEGO Friends fans kunnen in een echte kermis attractie stappen terwijl de kids bij LEGO Nexo Knights worden opgeleid tot ridder. De Star Wars fans kunnen ook weer hun hart ophalen, want dit jaar is er een unieke collectie te zien van alle LEGO Stars Wars minifiguren die ooit gemaakt zijn. Of bestuur je liever je eigen LEGO robot bij de LEGO Mindstorms stand? Alles is mogelijk!”

Maar dat is natuurlijk nog niet alles! De Jaarbeurs is erg groot dus er is ook gewoon ruimte voor de allergrootste boot ooit gebouwd van LEGO blokjes. De ferry boot van wel twaalf meter lang komt speciaal over uit Denemarken zodat jij dit meesterwerk kunt bewonderen.

Herfstvakantie tip; LEGO World Nederland

De echte auto-fanaten kunnen zich vergapen aan een Porsche die voor de helft echt is en voor de helft uit legoblokjes bestaat. Ik ben zelf erg benieuwd hoe ze dat hebben gedaan, dus daar ga ik zeker een kijkje nemen.

herfstvakantie-tip-lego-world-nederland-5

Tsja, en verder? Je moet het eigenlijk gewoon zelf gaan bekijken!

LEGO World Nederland

Een kaartje voor LEGO World Nederland kost €19,50 per persoon, kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen. De hallen zijn elke dag open van 10-17.00uur en het is aan te raden om kaartjes vooraf online te bestellen.

Alle informatie en activiteiten vind je op de website van LEGO World.

Kom ik jou volgende week wellicht tegen tussen de de LEGO blokjes?

Handtekening

sponsor

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.