Al vanaf het moment dat onze oudste begon met praten hou ik zijn leukste uitspraken bij in mijn telefoon. Die heb ik namelijk altijd bij me en zo kan ik snel even herinneringen bewaren. Inmiddels is het echter een aardige waslijst geworden en dus was ik op zoek naar een andere manier om deze uitspraken te bewaren en later aan hem te kunnen geven.

Herinneringen bewaren

Zodra kleine kinderen beginnen met praten kun je ze regelmatig betrappen op hilarische uitspraken. Vaak zijn ze niet eens grappig bedoeld maar komen ze voort uit een verspreking of een vraag. Al deze leuke spraakverwarringen en uitspraken probeer ik vast te leggen omdat het zo leuk is om dat later terug te lezen.

Zo vroeg mijn kleine man al eens waar mijn bumpers zitten en dirigeerde hij papa naar de logeerkamer omdat hij zat was. Ook ontdekte meneer al eens dat hij voelsprieten had, ja je gelooft het niet maar hij was er heilig van overtuigd dat hij dat had.

Naast dat het natuurlijk erg leuk is om het op Fulltime Mama.nl te delen is het natuurlijk het allerleukste om die uitspraken te bewaren. Ik heb een lange lijst notities in mijn telefoon staan maar leuker is het natuurlijk om dit op te schrijven in een mooi boekje.

Eigen wijsheden

Om al deze eigen wijsheden van de kinderen op te schrijven en te bewaren ontving ik een heel mooi boekje van Elma van Vliet. Je kent haar wellicht van de boeken uit de Vertel eens-serie. Een ongekend populaire serie boeken waarin je zelf je verhaal schrijft. Een vorm van herinneringen bewaren en elkaar leren kennen.

Herinneringen bewaren + Winactie!

Nieuw in deze serie is, onder andere, het boekje Eigen Wijsheden. Welke verschijnt op 5 oktober. Een mooi vormgegeven boekje waarin je al die hilarische spraakverwarringen, schattige uitspraken en lieve gesprekjes in kunt op schrijven. Voor jezelf, maar ook zeker voor je kindje later. Ik ben inmiddels druk aan de slag om dat notitie lijstje in mijn telefoon over te schrijven in het mooie boekje. Dat bewaart natuurlijk veel leuker en leest ook nog eens fijner.

Winactie

Wil jij nou ook heel graag al die leuke uitspraken op een mooie manier bewaren? Doe dan mee met de winactie van deze week.

Je maakt kans op het boekje Eigen Wijsheden van Elma van Vliet.

Herinneringen bewaren + Winactie!

Wat moet je daar voor doen?

Je kunt meedoen tot en met maandagavond 10 oktober 23.00uur. De winnaar wordt bekend gemaakt op facebook. Reageer je dan even binnen 48 uur? Dan komt het boekje naar je toe!

Succes!

Handtekening

 

 

sponsor

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 10 Comments on Herinneringen bewaren + Winactie!

 1. RianneWeerd
  7 oktober 2016 at 21:39 (8 jaar ago)

  Leuk voor onze jongste 3 jarige spruit, die al heerlijk wijs kan zijn en heerlijke uitspraken kan hebben. Regelmatig denk ik, ik moet ze opschrijven, maar als je geen boekje/schriftje hebt dan blijft het bijdenken 😉 tenminste in mijn geval!

  Beantwoorden
 2. Anneke
  7 oktober 2016 at 12:32 (8 jaar ago)

  Ooooh, ik doe graag mee! Voor zoonlief. Al 9 jaar, maar nog steeds doet hij ons versteld staan met zijn versprekingen 😀
  Ik bewaar ze ook in mijn smartphone en op die manier zou ik ze mooi kunnen neerschrijven 😉
  Ik volgde je al op FB 😉

  Beantwoorden
 3. Ciska
  5 oktober 2016 at 14:50 (8 jaar ago)

  Onze kinderen zijn 8 en 10 jaar. Nu al ben ik de meeste van hun grappige uitspraken vergeten. Zo’n boekje zou nog goed van pas komen want er komen vast nog wel meer leuke uitspraken aan!

  Beantwoorden
 4. Liesbeth
  3 oktober 2016 at 12:14 (8 jaar ago)

  Ik doe heel graag mee aan de actie voor een vriendinnetje dat deze week gaat bevallen van haar eerste kindje. Dat zou toch een heerlijk kraamcadeau zijn?

  Beantwoorden
 5. Shanna
  3 oktober 2016 at 11:57 (8 jaar ago)

  Ik wil dit graag winnen om de gekke uitspraken v m’n bijna 3jarige zoon in te pennen!
  Leuke win actie!!

  Beantwoorden
 6. Erika van Koert
  3 oktober 2016 at 09:00 (8 jaar ago)

  Wat leuk ! Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Koop ik er voor mijn dochtertje nog eentje bij

  Beantwoorden
 7. kristel
  3 oktober 2016 at 08:53 (8 jaar ago)

  Super leuk om alle “wijsheden” van mijn dochter op te schrijven. Bijv. Kom maar oma ik help u wel want u bent zo klein 🙂

  Beantwoorden
 8. Anna
  3 oktober 2016 at 07:01 (8 jaar ago)

  leuk om alle uitspraken van mijn zoontje in op te schrijven.
  Ook leuk voor later voor ons allebei om terug te lezen

  Beantwoorden
 9. Manon
  3 oktober 2016 at 06:40 (8 jaar ago)

  Heel leuk! Lijkt me super om van mijn twee meiden (4 en 1) de uitspraken ipv de telefoon in een mooi boekje vast te leggen…

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.