Vorige week kon je lezen dat wij een super dag hadden in de Julianatoren. In dat artikel verklapte ik al iets over een perspresentatie. Vandaag vertel ik je hier alles over. Party Piet Pablo presenteert Het Mega Sint Spektakel en wij mochten bij de perspresentatie zijn waarvoor Party Piet en Love Piet even overgevlogen waren vanuit Spanje.

Perspresentatie in de Julianatoren

Wat was dat hilarisch. Samen met de kinderen en mijn moeder liepen we dinsdagmiddag het theater in en zochten we een mooi plekje vooraan. Op het podium stonden al vier stoelen klaar. De spanning liep aardig hoog op bij alle kinderen en natuurlijk bij de aanwezige pers.
Onze kleine meid had daar echter totaal geen last van want die vermaakte zich prima met alle kinderen en de gezellige sinterklaasmuziek.

Party Piet Pablo presenteert Het Mega Sint Spektakel
APELDOORN – In familiepark De Julianatoren kwam Party Piet Pablo zijn clip opnemen. FOTO LEVIN EN PAULA PHOTOGRAPHY VOF

Na enige tijd wachten verscheen daar dan eindelijk Mevrouw Suikerspin die onder applaus Party Piet Pablo aankondigde. Party Piet was helemaal naar de Julianatoren gevlogen om te vertellen over zijn nieuwe single ‘De Sinterklaas en Pieten Jump’ en om te vertellen over het Mega Sint Spektakel. Tijdens deze gezellige perspresentatie klom mijn kleine meid vol enthousiasme over de banken, danste tussen de kinderen en stond vooraan bij het podium. Mijn kleine man was behoorlijk onder de indruk en zat vol verwondering netjes op het bankje. Hoe erg kunnen twee kinderen verschillen.

party-piet-pablo-presenteert-het-mega-sint-spektakel-3

Mega Sint Spektakel

Maar wat is dat Mega Sint Spektakel dan? Een enorm feestelijke dag in de Julianatoren!

Party Piet Pablo huurt het Apeldoornse pretpark exclusief af om op 19, 20 en 26 november Het Mega Sint Spektakel plaats te laten vinden. Naast de attracties kunnen de kinderen genieten van De Mega Sint Show. Op het park zijn enorm veel Pieten, mag je Amerigo aaien, ga je Sinterklaas in het echt ontmoeten en zijn er fantastische meet & greets met o.a. Party Piet Pablo en Love Piet. Tevens kun je naar de Pietendisco, de Dansschool show of haal je je eigen Pieten diploma. Natuurlijk wordt de dag afgesloten met een grandioos uitzwaaifeest.

party-piet-pablo-presenteert-het-mega-sint-spektakel-2

Voor alle informatie over het Mega Sint Spektakel verwijs ik je naar de website.

Heb jij al kaarten voor het Mega Sint Spektakel?

Handtekening

 

 

 

 

sponsor

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.