Plog? Dat kan nooit goed zijn! Wees gerust, een plog is gewoon een hip woord voor een fotoverslag. Mijn kleine man en ik mochten namelijk naar het Kinderboekenweekfeest 2016 van Bol.com. Om jullie mee te laten genieten van deze te gekke middag kun je vandaag ons fotoverslag bekijken. Ook tip ik hierin natuurlijk een paar super leuke boeken.

Kinderboekenweekfeest 2016

Elk jaar organiseert Bol.com, voorafgaand aan de Kinderboekenweek, een heel fijn feestje. Vorig jaar mochten mijn oudste en ik daar voor het eerst bij zijn. Dat beviel ons zo goed dat we nu niet konden wachten om weer af te reizen naar het hoofdgebouw van Bol.com.

Plog; Kinderboekenweekfeest 2016

Vol verwachting en met veel enthousiasme klom meneer de grote trap op. Op naar de ballonboog en veel boeken en leuke activiteiten.

Plog; Kinderboekenweekfeest 2016

Zoals elke echte man, was de eerste stop de tafel met heel veel lekkers. Een limonadefabriek, hartige snacks, fruitspiesjes, spekkies, meneer kon zijn geluk niet op.

Plog; Kinderboekenweekfeest 2016

Om even rustig op gang te komen begon de kleine man met een puzzel van Peppa Pig. Dit soort evenementen vind hij altijd erg leuk maar ze zijn ook wel erg overweldigend. Even acclimatiseren met een puzzel was dus perfect.

Plog; Kinderboekenweekfeest 2016

Ja, je ziet het goed. Daar staat een bakje meelwormen met sprinkhanen. De echte durfals konden die hier proeven. Of je kon gewoon lekker gaan zitten en een minuscuul beestje na te tekenen. Dit allemaal naar aanleiding van, onder andere, de boeken van Tialda Hoogeveen. Waaronder Ontmoet minuscule in de achtertuin, een tof ontdek, doe en leerboek.

Plog; Kinderboekenweekfeest 2016

Eén van de hoogtepunten was toch wel een super lekkere cupcake versieren onder leiding van Rudolph van Veen. En deze mama mocht gewoon ook proeven! Rudolph heeft namelijk een te gek kookboek gemaakt voor kinderen met super eenvoudige stapjes en lekkere baksels, Rudolph en de jonge bakkers.

Plog; Kinderboekenweekfeest 2016

Tussendoor was er ook tijd om even naar buiten te gaan en te genieten van de liefde tussen mens en paard. Ik als paardenmeisje vond dit natuurlijk ook erg leuk. Jesse Drent en Eva Roemaat hebben een enorme schare fans en nu samen een heel fijn boek over Vrijheidsdressuur uitgebracht. Deze mama ging dus even leuk met Jesse op de foto en natuurlijk werd er nog wat geknuffeld met Macho en Flip, de harige helden.

Plog; Kinderboekenweekfeest 2016

Wat ik dus niet wist, is dat Filemon Wesselink (bekend van tv) samen met zijn zus een enorm leuk prentenboek heeft geschreven. Alleen de titel viel al direct in de smaak bij mijn leesgrage kleuter. Filemon en Clarinde hebben heel ijverig alle prentenboeken gesigneerd. Ook wij hebben natuurlijk een exemplaar van De Spin die veel scheetjes liet mee naar huis genomen.

Plog; Kinderboekenweekfeest 2016
Na heel veel knutselen, spelen, lezen, luisteren en tekenen reden we moe maar voldaan naar huis. Even een pitstop bij die hele grote gele letter en toen lekker naar bed.

Wat vind jij van de boeken die wij zagen op het Kinderboekenweekfeest 2016?

Handtekening

sponsor♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.