Regelmatig fluister ik mijn kleine meid iets in. Naast de gebruikelijke lieve woordjes hebben we ook een geheimpje samen.  Een geheimpje waar ze zich, zo klein als ze is, nog aan houdt ook. Papa is er minder blij mee want hij zit steeds met de rotzooi, maar ik vind het een top afspraak. Poepen is voor papa! 

Poepluiers

Begrijp me niet verkeerd, ik heb geen hekel aan het verschonen van luiers. In al die jaren heb ik al duizenden luiers verschoond waaronder een aanzienlijk aantal poepluiers. Mijn oudste had die laatste niet zo heel vaak dus daar was elke poepluier zelfs een klein feestje. Ik vond het bij hem dan ook geen enkel probleem om een vieze luier te verschonen. Het kleine mannetje was het eindelijk weer kwijt dus ik deed dat met liefde.

Poepen is voor papa
Bron: shutterstock

Poep aan het behang

De jongste daarentegen, die kan er wat van. Mevrouw poept met gemak de ene na de andere luier vol. Ze draait haar hand niet om voor twee volle luiers per dag. Aangezien deze dame het echter, al maanden, vertikt om te blijven liggen tijdens het verschonen van een luier is dit niet mijn favoriete klusje. Mevrouw vind liggen sowieso niet heel tof dus laat staan als je haar dan ook nog een schone luier wilt geven. We hebben de nodige judo grepen geprobeerd maar dat kleine blonde meisje wordt zo boos dat de poep vervolgens overal zit behalve aan de billendoekjes. Geen aanrader, want poep laat zich heel lastig van het behang af poetsen. Daar was ik dus snel klaar mee. Aangezien de kleine meid al vrij snel kon staan was dat dus de oplossing, staand de luiers verschonen.

Kijk op luieraanbiedingen.net voor de beste luieraanbiedingen!

Poep aan mijn sokken

Inmiddels kan mevrouw echter ook lopen. En ja, waarom stil staan terwijl je poepluier verschoond moet worden als je ook lekker de poep door de hele kamer kan lopen? Extra geinig is het als je dan ook nog even met je blote billen boven op mama’s sokken gaat zitten. Als mama dan gaat mopperen dan gniffel je stiekem in je kleine vuistje.

Poepen is voor papa

Jullie snappen zeker wel waarom ik heel snel influisterde; poepen is voor papa! In eerste instantie wilde deze boodschap nog niet helemaal binnenkomen bij de kleine meid.  Maar sinds een kleine week heeft ze helemaal begrepen wat de inhoud van ons kleine geheimpje is. Poepen is voor papa.  De score staat inmiddels iets van 12-1 voor papa. Dat wil zeggen tien vieze luiers met fijne dunne poep (want niet helemaal fit), één keer een bad vol poep en één keer een douche vol poep. Je begrijpt dat ik heel trots ben op mijn kleine meisje! Ze snapt gewoon al kleine opdrachtjes! Ik hoop dat ze deze koers voortzet. 😉

Wie is er bij jullie die sjaak qua luiers verschonen?

Handtekening

Bewaren♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments on Poepen is voor papa

 1. Arrmande
  17 oktober 2016 at 22:24 (8 jaar ago)

  Oh hahaha, ik lig altijd in een deuk om die praktische dingen van het ouderschap. 😛

  Beantwoorden
 2. Wendy
  14 oktober 2016 at 20:44 (8 jaar ago)

  Hahaha goede oplossing 😂 hier ben ik helaas altijd de pineut.

  Beantwoorden
 3. Mary-Lou
  14 oktober 2016 at 07:24 (8 jaar ago)

  Haha, geweldig! In het kader van begin je dag met een lach is dat bij mij gelukt.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.