Afgelopen dinsdag vierden wij alvast Halloween in de Julianatoren. Dit leuke pretpark heeft namelijk, tot en met 30 oktober, een Halloween-sausje gekregen. Samen met de kinderen en mijn moeder mochten we ons hier een dag in vermaken en dat ging erg goed, kan ik je verklappen.

Halloween in de Julianatoren

De Julianatoren in Apeldoorn, ken je wellicht al uit mijn eerdere artikel of natuurlijk gewoon van de televisieserie Jul en Julia. Hoogstwaarschijnlijk zijn jullie er zelfs wel eens geweest, als kind of met je eigen kinderen. De Julianatoren speelt altijd super in op de feestdagen en dus word Halloween ook niet over geslagen.

Uittip; Halloween in de Julianatoren

Tot en met 30 oktober kun je je namelijk vermaken in de Griezelgrot en het Griezeldoolhof. Een echte aanrader want mijn kleine man vond dit erg cool. Tijdens je tocht door het Griezeldoolhof moet je namelijk ook letters verzamelen waarmee je kans maakt op een prijs.
Verder kun je natuurlijk ook naar een toffe show van Jul, Julia, Mevrouw Suikerspin en Meneer Kaasgaaf die de Grote Spookshow presenteren.

Dolfje Weerwolfje

Je snapt natuurlijk dat dat nog niet alles is. Om het Halloweenfeest compleet te maken kun je ook nog naar de spannende musical Dolfje Weerwolfje. (M.u.v 24 oktober). Deze te gekke musical is gebaseerd op de kinderboekenserie van Paul van Loon. Een serie die ik zeker ga lezen met mijn oudste, als hij iets groter is.

De musical gaat over Dolfje: een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon…Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeie twee punt-oren en hij krijgt een witte staart…Dolfje is een weerwolf!

Uittip; Halloween in de Julianatoren

Onze dag

Je begrijpt dat wij ons weer uitstekend vermaakt hebben in de Julianatoren. De dag begon met een tochtje door het Griezeldoolhof. Waar de kleine meid ernstig onder de indruk was van het spook bij de ingang, vond de kleine man dit vooral erg cool. Als vierjarige is Halloween blijkbaar al een erg interessant feest en dus viel deze dag extra in de smaak bij meneer.

Uittip; Halloween in de Julianatoren
We vervolgden onze dag met tal van ritjes in de achtbaan en op de paardjes. De eerste was favoriet bij de oudste, hij kreeg zelfs oma zo gek om een keer met hem mee te gaan. De tweede was favoriet bij de kleine meid. Mama moest er naast rennen en dus vroeg ik al gauw om een beademingsapparaat want dat viel niet mee.

Uittip; Halloween in de Julianatoren

’s Middags mochten we nog bij een erg bijzondere perspresentatie aanwezig zijn. Daarover later meer want dat is weer een verhaal apart.

Nadat we onze buikjes vol hadden gegeten en het toch steeds harder ging regenen vertrokken we moe maar voldaan naar huis. Waar we na een file van twee uur lekker in onze bedjes kropen. Een geslaagde dag!

Ben jij al wel eens in de Julianatoren geweest?

Handtekening

 

 

 

 

sponsor

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments on Uittip; Halloween in de Julianatoren

 1. Armande
  23 oktober 2016 at 20:10 (8 jaar ago)

  Goh wat leuk dat ze hier extra aandacht aan besteden. Voor kinderen natuurlijk superleuk!

  Beantwoorden
  • Bianca
   23 oktober 2016 at 20:11 (8 jaar ago)

   Ja zeker! Mijn oudste van 4 vond het super leuk, wel halloween maar niet té eng

   Beantwoorden
 2. Fleur
  20 oktober 2016 at 18:22 (8 jaar ago)

  Helaas hebben we elkaar niet meer gezien in de Julianatoren, maar zo te lezen hadden jullie net zo’n leuke drukke dag als wij! Ben benieuwd naar je verslag van de perspresentatie 😉

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.