Het is weer tijd voor één van mijn favoriete onderdelen van Fulltime Mama.nl, de webshop van de week. Met deze week een webshop die uitstekend bij ons past. Bij Confetti op Tafel vind je namelijk enorm veel leuke knutselmaterialen. Ik mag zelfs een tof setje aan jullie weggeven. Hoe leuk is dat?

Webshop van de week; Confetti op Tafel

Eigenaresse Annie reageerde direct enthousiast toen ik haar benaderde om deel te nemen aan deze rubriek. Annie is al jaren creatief ondernemer en als moeder van drie kinderen veel in de weer met knutselen. Dit jaar ontstond echter pas Confetti op Tafel. Niet alleen een webshop maar ook een plek om te gekke verjaardagsfeestjes of workshops te boeken. Neem dus zeker even een kijkje in de webshop. Natuurlijk pas nádat je dit leuke artikel hebt gelezen waarin Annie je zelf verteld over haar fijne webshop.

 

Webshop van de week; Confetti op Tafel

Confetti op Tafel

Vertel eens iets over het ontstaan van je webshop.
“Ik begon met een vriendin met de webshop Hippe freubels. We waren graag creatief bezig dus dat was een super combinatie. Zij stopte ermee en ik ben verder gegaan. Ik maakte op bestelling kraamcadeautjes. Ik beschilderde geboorteklompjes en geboortekisten n.a.v. het geboortekaartje. Het werd te druk en ik miste het samenwerken met kinderen. Dus ik besloot verder te gaan met kinderfeestjes, creatieve workshops en knutselmaterialen.”

Waar komt de naam Confetti op tafel vandaan?
“Doordat ik stopte met de kraamcadeautjes en verder wilde met het werken met kinderen vond ik de naam Hippe Freubels niet meer passen. Ik had een meeting met andere dames en we zijn gaan brainstormen en uiteindelijk kwam er Confetti op Tafel uit. Het voelde goed en het past bij mij en wat ik doe! Want knutselen is een feestje aan tafel en bij feestjes hoort natuurlijk confetti!”

Wat voor leuks kunnen we allemaal bij je shoppen?
“Ik verkoop knutselmaterialen en dan vooral de Foam Clay, handletterpakket, en de 3D verf. Ook vind je natuurlijk veel ondergronden die je goed kan gebruiken voor de Foam Clay en de 3D verf.”

Webshop van de week; Confetti op Tafel

Waar haal je je inspiratie vandaan?
“Inspiratie komt bij mij vaak van het zien van dingen. Zie ik iets dan bedenk ik wel weer iets wat je er mee kan knutselen. Ook van kinderen krijg je heel veel inspiratie want die doen vaak weer wat anders dan dat jij vraagt en dan zie je nog meer mogelijkheden!”

Heb je een persoonlijke favoriet? Iets wat we zeker niet mogen missen?
“Voor de jongere kinderen is dat zeker de Foam Clay want wat wil je als ouders nu het liefst natuurlijk dat je kind zoet bezig is met weinig troep en dan is dit ideaal. Voor de echte iets oudere creatieve kinderen is 3D verf echt geweldig. Daar kan je zoveel mee dat je er nooit op uitgekeken raakt!”

Wat is je ultieme droom voor Confetti op Tafel?
“Kinderen nog vaker laten knutselen. Kinderen de kans geven creatief bezig te zijn. Ze moeten al zo veel op school op jonge leeftijd dus laat ze lekker bezig zijn met dingen die ze leuk vinden! Ook voor gezinnen die er geen geld voor hebben moet het knutselen zeker wel haalbaar zijn en ik hoop dat ik daar zeker nog aan kan werken om dat te bereiken!”

Winactie Confetti op Tafel

Hou jij ook zo van creatief bezig zijn? Of zijn je kinderen er gek op? Doe dan mee met deze te gekke winactie. Van Confetti op Tafel mag ik een heel leuk setje weggeven ter waarde van €18,50. De Knutselkoffer FoamClay bestaat uit; 3 potjes FoamClay, 1 stoffen monster,  1 stoffen hagedis, 1 papier-maché dier, 1 sleutelhanger en een werkbeschrijving.

Webshop van de week; Confetti op Tafel

 • Like Fulltime Mama.nl op facebook
 • Laat in een reactie weten voor wie je dit koffertje wilt winnen.
 • Delen is lief maar niet noodzakelijk.

De winactie loopt tot en met maandagavond 24 oktober 23.00uur. De winnaar wordt per mail op de hoogte gesteld. Reageer dan even binnen 48uur.

Succes!

Handtekening

 

 

 

 

sponsor

Bewaren

Bewaren♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments on Webshop van de week; Confetti op Tafel

 1. Jolein koolske
  18 oktober 2016 at 20:10 (8 jaar ago)

  Oh wat leuk voor mijn dochters ! We zijn altijd heel creatief, we doen dagelijks knutselen/ verven/ kleuren/ plakken/ kleien. Mijn dochters vinden dat echt zooooooo leuk !!!

  Beantwoorden
 2. Marian
  18 oktober 2016 at 15:49 (8 jaar ago)

  Leuk! Ik zelf word steeds creatiever door mijn knutselende dochter, dit lijkt ons dan ook een mooi project! We maken graag een kansje.

  Beantwoorden
 3. kristel
  18 oktober 2016 at 06:34 (8 jaar ago)

  Zo leuk om een nieuwe webshop te leren en wat een leuk cadeau. Daar maak ik graag kans op voor mijn dochter en haar twee nichtjes. Dan kunnen ze allemaal iets maken.

  Beantwoorden
 4. Anna
  18 oktober 2016 at 06:32 (8 jaar ago)

  Heel leuk… ik doe graag mee ☺️
  Facebook: An Na

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.