Opbergzakken, tasjes, shoppers, rompers, shirtjes, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in de webshop I love kleding. En dan natuurlijk niet saai maar met een hippe print of gepersonaliseerde tekst. Eigenaresse en grafisch vormgever Dietrix maakt en ontwerpt het allemaal zelf.

Webshop van de week; I love kleding

Dit blijft toch wel een erg leuke rubriek, wekelijks een fijne webshop met jullie delen. Wat het extra leuk maakt is dat ik elke keer weer geïnspireerd word door de mannen en vrouwen achter de webshops. Ook Dietrix is zo’n enthousiaste webshop-eigenaresse. Vanuit haar passie en beroep is zij begonnen met de webshop I love kleding en maakt ze dagelijks vele klanten blij met haar ontwerpen. Ze vertelt je graag zelf wat je allemaal kunt vinden in de shop en waar ze haar inspiratie vandaan haalt.

Webshop van de week; I love kleding

 

I Love Kleding

Vertel eens iets over het ontstaan van je webshop.
“Al bijna 10 jaar ben ik als grafisch vormgever aan het werk onder mijn eigen naam; Dietrix. Na 6 jaar al met veel plezier huisstijlen en communicatie uitingen als diensten te hebben ontworpen, wilde ik graag iets erbij verkopen. Het leek me erg mooi om mijn idee voor de stad Leeuwarden uit te werken. Dit resulteerde in de webshop ‘I Love Leeuwarden’. Met name de baby-en kinderlijn liep erg goed. Ik claimde veel domeinnamen in die tijd, waaronder ook http://www.ilovekleding.nl. En sinds 3 jaar liep ik met de gedachte om niet alleen voor de stad Leeuwarden te willen ontwerpen, maar voor heel Nederland. En na de komst van mijn zoontje kreeg ik hiervoor meer inspiratie. Ik begon te schetsen en te tekenen, regelde een webshop-design en ontwierp mijn eigen logo en webshop.”

Webshop van de week; I love kleding.nl

Waar komt de naam I love kleding vandaan?
“Over de hele wereld heeft bijna elke ‘grote’ stad truien en T-shirts te koop met het ‘I Love’ idee erop. De stad New York is dit ooit begonnen als reclame campagne. Maar dit concept was zo ijzersterk, dat het overal terug te zien is nog vandaag de dag. Veel grote merken en labels bouwen nog voort op dit ‘I Love’ concept. En ik hou van kleding en de laatste jaren ook vooral van unieke baby-en kinderkleding. De url kwam in me op en die heb ik een aantal jaar geleden maar gelijk geclaimed. En nu werkt hij perfect voor mijn webshop. Mijn label die eronder hangt heet ‘van Dietrix’. En onder deze naam breng ik mijn collecties naar buiten.”

Wat voor leuks kunnen we allemaal bij je shoppen?
“Bij http://www.ilovekleding.nl vind je diverse baby-en kinderkleding & diverse producten die speciaal & met de hand zijn ontworpen. Alle iconen komen van mijn hand en zijn daardoor uniek en kom je nergens anders tegen. Alle teksten zijn in het Nederlands en daarmee onderscheid ik mij ten opzichte van de vele andere baby- en kinderkleding webshops. Alle producten kun je ook met de naam van je kleine laten bedrukken. Of bestel T-shirts met de ontwerpen ‘Ik wordt Grote Broer/Zus’ of ‘Ik ben zusje/broertje van…’

De baby collectie bestaat uit rompers, mutsjes, T-shirts en broekjes.

Voor kinderen heb ik T-shirts, keukenschorten en binnenkort ook hippe sweaters.

Mijn tassen collectie bestaat uit 100% organische tassen en shoppers voor al je boodschappen. (Handig nu je plastic tassen moet kopen.) En voor de kleintjes naar school kleurige rugzakjes met naam of icoon!

Ik heb grote handige opbergzakken voor het speelgoed van de kinderen of te gebruiken als kleding/waszak. Bedruk het met de naam van je kind!

Webshop van de week; I love kleding.nl

Voor de mama’s heb ik canvas accessoire tasjes ontworpen, met een mooie vintage rits die je kunt gebruiken als tas-in-tas voor je make-up e.d. Maar het is ook een erg handige luier-etui voor alle baby spulletjes.

webshop-van-de-week-i-love-kleding-nl-3

Waar haal je je inspiratie vandaan?
“Ik haal mijn inspiratie uit veel dingen. Vooral uit de passie voor dit vak. Ik volg trends en kijk goed om me heen. Ik teken tot in de late uurtjes en ga net zo lang door totdat het goed is in mijn ogen. Maar mijn zoontje inspireert me ook! Zo is het icoon ‘Maan’ naar hem getekend door mij, omdat hij gek is van de maan.”

Heb je een persoonlijke favoriet? Iets wat we zeker niet mogen missen?
“De opbergzak en de canvas tasjes zijn toch wel mijn favoriet. Mijn zoontje heeft een mooie opbergzak op zijn kamer, want deze is erg handig voor alle knuffels en auto’s. En ik heb in mijn grote handtas (shopper) een naturel kleur canvas tasje zitten met mijn make-up, aspirines en vrouwendingetjes zitten.”

Webshop van de week; I love kleding.nl

Wat is je ultieme droom wat betreft I love kleding?
“Mijn droom voor I Love Kleding is dat ik een goed lopende webshop heb waarmee ik een breed aanbod van mooie producten verkoop. En waarmee ik veel ouders en kinderen blij maak met mooie en unieke kleding.”

Handtekening

Bewaren

Bewaren♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment on Webshop van de week; I love kleding

  1. Vlijtig Liesje
    4 oktober 2016 at 09:25 (8 jaar ago)

    Ik vind het een leuke naam voor een webshop! Er spreekt enthousiasme voor kleding uit.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.