Enkele weken geleden gaf ik je een leuke herfstvakantie tip; LEGO World in de Jaarbeurs te Utrecht. Vorige week was het dan eindelijk zover. Met z’n vieren reden we naar Utrecht waar we zwommen in de LEGO, torens bouwden, blokjes gooiden en dansjes deden. Ik laat je vandaag zien hoe we het gehad hebben.

Onze dag bij LEGO World

De dag begon met een auto ritje naar het midden van het land. Met een dreumes die autorijden stom vind was dit een behoorlijke uitdaging. Mevrouw was dan ook blij dat ze de auto uit mocht en lekker mocht lopen naar de ingang van LEGO World.

Zwemmen in de LEGO; onze dag bij LEGO World

Eenmaal binnen kon het feest beginnen. We begonnen ons dagje uit in een zwembad vol blauwe LEGO blokjes. In eerste instantie zat de jongste nog verbaasd rond te kijken maar al gauw waren beide kinderen druk met spelen. De jongste met het gooien van blokjes, de oudste met het bouwen met de blokjes. Dit tafereeltje herhaalde zich gedurende de dag tig keer.

Ook gaaf is dat je hier natuurlijk de allernieuwste LEGO kunt zien, zoals de LEGO Hidden Side.

Duplo

Uiteraard waren er niet alleen de ‘gewone’ LEGO blokjes te vinden maar ook pleinen vol Duplo. Toch wel de favoriet bij jonge kinderen. Op de pleinen kon er druk gebouwd en gespeeld worden. Dat viel uiteraard enorm in de smaak. Ook keek de jongste haar ogen uit bij de Duplo wereld die er gebouwd was.

Zwemmen in de LEGO; onze dag bij LEGO World

Auto’s kijken en pullback auto’s bouwen

De mannen konden ook hun hart ophalen. Lekker kijken naar de Porsche die nagebouwd was van duizenden LEGO steentjes of staren naar de racewagens. Allemaal levensgroot gebouwd en tot in de detail nauwkeurig. Ook mama vond dat tof om te zien.

Zwemmen in de LEGO; onze dag bij LEGO World

Naast auto’s kijken moesten er natuurlijk ook auto’s gebouwd worden. Dat was een klusje voor de mannen, dacht ik. Al vrij snel werd het echter duidelijk dat mama meer bouwtalent had. Samen met de kleine man maakte ik een pullback auto die je vervolgens kon testen op een baan met schansen.

Zwemmen in de LEGO; onze dag bij LEGO World

Dansjes doen

Naast bouwen en spelen kon er ook gedanst worden. Op diverse plekken stonden er podia of theaters. LEGO Friends had zo’n podium waar de meiden van LEGO Friends hun liedjes zongen en dansten. Mijn oudste vind dit stiekem ook wel erg leuk dus we stonden even te kijken tot de kleine meid op haar gemakje vooraan ging staan. Net één jaar oud maar al gek op muziek en dansen. Met haar handjes op het podium wiebelde ze mee met de muziek. Té vertederend.

Zwemmen in de LEGO; onze dag bij LEGO World

Ben jij ook naar LEGO World geweest? Wat vonden jouw kinderen het leukste?

Handtekening

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.