Euh, whut!?? Kerst? Sinterklaas is nog niet eens onderweg. Ik weet het, maar deze is het al bijna kerst tag is zo leuk dat ik hem wel in moést vullen. Kijken we stiekem niet allemaal een beetje uit naar de kerstdagen? Lees maar eens mee of ik er wel naar uit kijk.

Is het al bijna kerst?

Enkele weken geleden kreeg ik een tag van Cassandra. Zij beantwoordde de tag die Tamara vorig jaar verzon. De Is het al bijna kerst-tag!  Ik vond dit wel een tof lijstje om alvast in te vullen. Als blogger ben je namelijk, net als winkeliers, al op tijd bezig met de feestmaand.

De antwoorden

Is het al bijna kerst? Hoeveel dagen nog tot het kerst is?
Voor mijn gevoel duurt het nog heel lang, voornamelijk omdat we eerst nog Sinterklaas hebben. We zitten echter al in november en het is gewoon nog maar 53 dagen tot kerst!

Op een schaal van 1 t/m 10, hoe erg kijk jij uit naar kerst?
Vooral de dagen rond Kerst, waarin de kerstboom er staat, alles gezellig aangekleed is en je dood gegooid word met kerstliedjes op de radio vind ik erg gezellig. Ik geef het toch maar een 7 omdat ik stiekem eerst even uit kijk naar Sinterklaas.

Wanneer zet jij de kerstboom op?
Ik neem me altijd voor om hem pas half december op te zetten maar in de praktijk komt hij er altijd in zodra Sinterklaas eruit is. Ik vind het dan zo gezellig om al die lampjes weer in huis te hebben.

is-het-al-bijna-kerst-tag

Hoe ziet jouw ideale boom eruit?
Mijn ideale boom is echt, ruikt naar dennengeur, laat geen naalden vallen, zit bomvol kleine lampjes en is dreumes- en katafstotend. Dream on, Bianca. In het echte leven is onze boom echter een goeie nepperd waar ik de dreumes en katten constant bij vandaan moet halen. Zucht…

Wat is je favoriete kerstliedje?

Ik draai de kerstalbums van Glee altijd 180 keer achter elkaar. Met alle meezingers erop, die je na de kerst niet meer aan kan horen.

Wat vind jij echt niet kunnen met kerst?

Alles kan met kerst, toch? Glitter, bling, over the top, het kan allemaal. Als het allemaal maar gezellig blijft.

Naar welk kerstgerecht kijk jij het meest uit?

Stiekem heb ik wel weer zin om stoofpeertjes te maken en dan de hele dag sudderen in een pan met rode wijn. Yummie!

Wat voor outfit draag jij meestal met kerst?

Ik droeg eigenlijk altijd een jurkje met kerst. Dat ziet er altijd netjes uit en kerst is vrijwel de enige keer dat je uit kan pakken. In de praktijk loop ik dan alleen constant te plukken en te graaien aan mijn jurkje en zit het dan eigenlijk niet lekker. Dus vorig jaar kozen we met zijn alle voor de foute-kerst-trui. Hilarisch.

Hoe ziet kerst er bij jou over 25 jaar uit?
Ik hoop met ons hele gezin bij elkaar en misschien zelfs wel met kleinkinderen. Lekker eten, gezelligheid en cadeautjes onder de boom.

En tot slot: Wat geeft jou nou echt HET kerstgevoel? Heb je een traditie?

HET kerstgevoel is voor mij lekker onder de kerstboom met de kinderen en gezellige kerstmuziek op de achtergrond. Cadeautjes uitpakken, lekker eten en vooral lekker samen zijn.

Als jij deze tag ook over wilt nemen, zorg je dan even dat je er een linkje naar The Mommy Diaries in verwerkt? Daar is de tag namelijk ontstaan. Bij deze tag ik MarjoCassandraLindaAstridMary-Lou en Judith. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden.

Kijk jij al uit naar de kerst?

Handtekening

 

Bewaren

Bewaren♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment on Is het al bijna kerst?

  1. Nathalie
    3 november 2016 at 21:37 (8 jaar ago)

    Leuk om je antwoorden te lezen!
    Zelf vulde ik hem vorige week ook in, gewoon omdat het kan en leuk is!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.