Nog maar een paar nachtjes slapen en dan kunnen we weer genieten van een nieuw betoverend verhaal uit de studio’s van Walt Disney Animation.  Vanaf 30 november draait Vaiana in de nederlandse bioscopen en ik was zo bevoorrecht om alvast te mogen genietenvan deze film. 

Barre tochten naar Disney

Wat een heerlijkheid, ik werd uitgenodigd om het nieuwste pareltje uit de stallen van Disney te bekijken, Vaiana. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Vol goede moed en super nieuwsgierig stapte ik in de auto naar het hoofdkantoor van Disney. Wat begon als een ontspannen ritje eindigde al snel in een enorme teleurstelling. Ik reed van de ene file in de andere, mijn navigatie was van slag en ik moest omleidingen volgen. Kortom, een behoorlijke domper waardoor ik het hoofdkantoor nooit bereikte. Wat een teleurstelling.

Gelukkig kreeg ik een herkansing en mocht ik afgelopen woensdag nog een poging doen. Die  mij een stuk beter af ging en mij in een rap tempo in de bioscoop bracht. Ik nestelde me in de zachte bioscoopstoel en liet me verrassen.

Preview; Vaiana, een betoverende film van Disney
Ik ben er klaar voor..

Vaiana

Nadat ik er goed voor was gaan zitten, startte de film en nam me al snel mee in de betoverende wereld van Oceanië.

Preview; Vaiana, een betoverende film van Disney

Walt Disney Animation Studios’ Vaiana gaat over de avontuurlijke en dappere Vaiana, die één grote missie heeft: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders, de grootste zeevaarders van Oceanië, herstellen. Hijs de zeilen en ga deze winter mee op een Oceanisch avontuur!

 

Preview; Vaiana, een betoverende film van Disney
©2016 Disney.

De animatie is levensecht, de Disney-liedjes bezorgen je weer kippenvel en er zit een goede meezinger in. (Die ik thuis gelijk maar even opzocht op Spotify om lekker in de stemming te blijven). Het verhaal is spannend, ontroerend en met de nodige dosis humor beleef je de ene emotie na de andere. Tja en verder ga ik natuurlijk niets verklappen want je moet hem echt zelf gaan zien.

Vaiana is vanaf vandaag te zien in de bioscoop! 

Hou jij ook zo van Disney films? Ga je ook naar Vaiana?

Handtekening

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.