Thuis heb ik een klein filmfanaatje in de vorm van een vierjarige kleuter. Meneer vind het super om naar de film te gaan en kan uren dvd’s kijken. Mits ik dat natuurlijk toelaat. Toen we de dvd Ice Age 5 Collision Course ontvangen, zat hij dan ook direct klaar op de bank met het verzoek voor een bak popcorn. 

Filmfanaat in kleutervorm

Onze kleine man kun je wel een kleine filmfanaat noemen. Hij vind het te gek om samen met een van ons naar de bioscoop te gaan of om heerlijk op de bank een film op Netflix te kijken. Jammer voor hem is natuurlijk dat hij niet elke dag een film mag kijken. Als hij ’s ochtends wakker wordt mag hij altijd even een filmpje kijken op de iPad of even televisie kijken. Als hij echter uit school komt is het toch echt gedaan met de pret. Er zijn echter wel eens enorm druilerige woensdagmiddagen of dagen dat je niet helemaal fit bent. Precies dan weet meneer heel goed wat hij wil. Lekker onder een dekentje op de bank, beetje popcorn erbij en een leuke film aan.

Sinterklaastip; Ice Age 5 Collision Course op DVD

Ice Age 5 Collision Course

Toen we een tijdje geleden dan ook de dvd van Ice Age 5 ontvangen vond hij dit een erg welkom pakketje. Ik had hem nog even bewaard voor een geschikt momentje en verraste meneer toen met de dvd. Daar had hij wel zin in. Op een regenachtige vrijdagmiddag, na een lange vermoeiende schoolweek, kropen we op de bank onder een dekentje en genoten van de 5e film in de Ice Age reeks. De welbekende figuren Sid, Manny en Diego krijgen alle lachers op hun hand en beleven weer een mooi avontuur.

sinterklaastip-ice-age-5-collision-course-op-dvd-3

Scrats epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen.

Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke karakters ontmoeten.

Sinterklaastip; Ice Age 5 Collision Course op DVD

Sinterklaastip

Ice Age 5 Collision Course is absoluut een leuke sinterklaastip. Een leuke avontuurlijke film met de welbekende humor van Sid en Scrats.
Je vindt Ice Age 5 onder andere bij Bol.com vanaf €15,95.

Ben jij ook zo’n filmfanaat? Heb je Ice Age 5 al gezien?

Handtekening

 

 

 

 

sponsor♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.