Ik heb gewoon weer een pareltje voor jullie gevonden. Een webshop met een gloednieuwe site en een te gek assortiment. Boefjes en Bijtjes is dé webshop als je op zoek bent naar originele kleding voor kinderen met Nederlandse teksten, leuke accessoires of fijne mijlpaalkaarten.

Webshop van de week; Boefjes en Bijtjes

Boefjes en Bijtjes, shirtje Meneertje Koekepeertje die ik, naar aanleiding van een oproepje op Instagram, eens ging bekijken. Ik werd direct hebberig van al de leuke spulletjes die ze verkochten. Eigenaresse Eveline heeft hard gewerkt aan een eigen lijn kinderkleding én aan een gloednieuwe webshop. Ze verteld je dan ook graag zelf wat het verhaal is achter de shop én wat je er allemaal kunt vinden. Lees je mee?

Webshop van de week; Boefjes en Bijtjes

Boefjes en Bijtjes

Vertel eens iets over het ontstaan van je webshop.
“Een aantal jaren geleden ben ik afgestudeerd als grafisch vormgever. Vormgeven en ontwerpen is wat ik het liefste doe. Ik kan er dagen mee bezig zijn. Tijdens mijn zwangerschap heb ik de babykledinglijn van ‘Rustaaagh’ geproduceerd. Hierdoor kwam ik voor het eerst in aanraking met het maken en ontwerpen van kleding. Ik besloot wat kleertjes voor mijn (toen nog ongeboren) zoontje te maken en heb deze kleertjes in een webwinkel gezet, gewoon om eens te kijken wat andere ervan zouden vinden. Ik had geen idee dat het zo’n succes zou worden. Ik was zwanger en kon geen hele dagen meer werken, dus heb op de webshop aangegeven dat ik geen bestellingen kon aannemen. Echter bleven mensen bellen en mailen. Zo heb ik besloten om na mijn zwangerschap door te gaan met het maken en ontwerpen van kleertjes. Dat is ongeveer een half jaar geleden en inmiddels is Boefjes en Bijtjes uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere werknemers en is ons merk te in verschillende Europese landen te koop.”

webshop-van-de-week-boefjes-en-bijtjes-5

Waar komt de naam Boefjes en Bijtjes vandaan?
“Een kindje is zo ontwapenend. Het ondeugende, maar ook het pure en onschuldige aspect van een kind, dat wilde we in een naam vatten. Zo is de naam Boefjes (ondeugend) en Bijtjes (lief, zacht) ontstaan, uiteraard een twist van bloemetjes en bijtjes. Onze kledinglijn sluit hierop aan, stoer maar ook schattig.”

Wat voor leuks kunnen we allemaal bij je shoppen?
“Bij ons shop je baby/kinderkleding in de maten 50/56 tot 104/110. Naast shirtjes en rompertjes lanceren wij binnenkort onze lijn met harembroekjes van super gave en unieke stoffen. Ook accessoires als caps en hoofdbandjes zijn binnenkort online verkrijgbaar. Naast kinderkleding shop je bij ons tevens muurstickertjes en baby mijlpaalkaarten.”

Webshop van de week; Boefjes en Bijtjes

Waar haal je je inspiratie vandaan?
“Mijn inspiratie haal ik uit verschillende dingen. Ik kijk veel om me heen. Wat is de trend, wat vindt men leuk en waar is vraag naar. Maar ik haal ook veel uit de Nederlandse taal. We maken de vertaalslag. Kijk bijvoorbeeld naar ons verjaardagshirtje. Verjaardagshirts bestonden al, echter alleen de Engelse varianten. En hoe leuk is ons eigen Hollandse Hieperdepiep?”

Heb je een persoonlijke favoriet? Iets wat we zeker niet mogen missen?
“Het shirtje Meneertje Koekepeertje is mijn favoriet. Dit koosnaampje is Oer Hollands en al jaren oud. Echter om het te verwerken in kinderkleding is ons originele idee geweest. Het is dan ook Boefjes en Bijtjes’ Original. Verder ben ik gek op onze Sinterklaas special: Klein Hulppietje naamshirt en ben ook heel erg blij met onze nieuwe My … Rocks lijn.”

Webshop van de week; Boefjes en Bijtjes

Wat is je ultieme droom wat betreft Boefjes en Bijtjes?
“Boefjes en Bijtjes’ ultieme droom is om ons merk verder uit te breiden met leuke unieke items. Heel graag zouden we ook buiten Europa voet aan wal willen zetten. Een conceptstore is een absolute droom, echter omdat we zo giga snel groeien, nu nog niet realiseerbaar. First things first. We zetten ons vaak in voor een mooie stichting gericht op baby’s/kinderen, maar het lijkt ons waanzinnig echt samen te werken en ons te binden aan een mooie stichting/goed doel.”

Webshop van de week; Boefjes en Bijtjes

Kende jij Boefjes en Bijtjes al? Wat zou jij onmiddelijk in je winkelwagentje doen?

Voor een overzicht van alle webshops die deel hebben genomen; klik hier.

Handtekening

Bewaren

Bewaren♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.