Zoals veel van mijn blogcollega’s kijk ook ik graag terug op het afgelopen jaar door middel van een artikel. In 2016 veranderde mijn blog van naam en groeide mijn schare fans (uche, uche). Vandaag deel ik dus een klein terugblikje met jullie en tip ik enkele artikelen die je eigenlijk wel had moeten lezen. 

2016 in vogelvlucht

In juni van dit jaar vierde ik het éénjarig bestaan van mijn blog, die destijds nog Bblogt heette.   Ik was er trots op dat ik al een jaar blogde omdat ik nooit had gedacht het ‘zo lang’ vol te houden. Het bloggen geeft me echter zoveel energie dat ik, nu anderhalf jaar later, nog steeds lekker bezig ben. In dit jaar kreeg de website een eigen huisstijl en logo en in oktober nam ik de stap om de naam te veranderen in iets wat een stuk herkenbaarder was. Bblogt ging verder onder de naam Fulltime Mama.nl. Tot op de dag van vandaag ben ik daar heel blij mee want dit bracht ook een groei teweeg van mijn volgers. Super tof dus.

Vooroordelen over thuisblijfmoeders

Best gelezen artikelen

Zo aan het einde van het jaar is het altijd leuk om terug te kijken naar de best gelezen artikelen. Aan het einde van 2015 deed ik hetzelfde. Het artikel dat toen op de eerste plaats stond staat er nu gewoon weer. Dit artikel wordt namelijk dagelijks meerdere malen via google gevonden. De nummer twee is ook niet heel gek want dat is een enorme hype geweest. Verder zitten er een paar persoonlijke artikelen tussen en een leuke binnenkijker.

 1. DIY; tekst op hout
 2. DIY; knutselen met Pokemon Go
 3. DIY; Quiet Book voor peuters
 4. DIY; knutselen met potjes
 5. Als je niet meer alleen naar de wc mag
 6. Hooggevoeligheid; als ik toen wist wat ik nu weet..
 7. DIY; Raket & Raket rugzak
 8. DIY; Smashbook
 9. We kregen te horen dat we uit huis worden gezet
 10. Een kijkje in de kinderkamer; behangboom

Tsja en dan gaan we alweer bijna 2017 in. Wat gaat het nieuwe jaar ons allemaal brengen?

Fijne jaarwisseling lieve lezers!

Handtekening

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Een terugblik op 2016; veranderingen en groei

 1. Jacqueline
  31 december 2016 at 09:36 (7 jaar ago)

  Ik weet niet hoe het heeft kunnen gebeuren: ik volgde je als BBlogt en nu als Fulltimemama, maar heb blijkbaar gemist dat die twee hetzelfde zijn, haha!
  Maar lekker bezig zo toch? Leuk dat je DIY’s zo goed bekeken worden.

  Beantwoorden
  • Bianca
   31 december 2016 at 09:37 (7 jaar ago)

   Haha, ik heb het ook niet heel groots aangekondigd destijds hoor haha.

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.