Als onze kleine man Netflix mag kijken kiest hij negen van de tien keer films waar mijn moederhart niet bepaald harder van gaat kloppen. Tsja, het is een echte jongen. Transformers, Star Wars, ik kan er niet meer omheen. Gelukkig voor de kleine man mocht hijook nog eens iets tofs testen waarmee hij zijn stoere jongenshart op kan halen. 

Stoere cadeau’s voor jongens

Waar maak je stoere jongens nou echt blij mee? Ik vind het soms maar lastig. Veel jongens zijn gek op gamen en films kijken. Om de schermtijd een beetje te limiteren hebben ze iets nodig waar ze wel hun ei in kwijt kunnen. Stoere cadeau’s die tof zijn om aan je vriendjes te laten zien en waar je lekker mee aan de slag kan.

Gelukkig weet Hasbro daar altijd perfect op in te spelen. Zij hebben niet alleen te gek speelgoed voor meiden maar ook hele gave producten voor jongens. Waaronder Star Wars en Transformers. Speelgoed dat precies aansluit bij de belevingswereld van jongens.

Transformers – Robots in Disquise

Onze oudste ontving een hele toffe gele robot van Transformers. Een snelle gele auto die kan veranderen in een robot. Toen meneer dit pakket open maakte was hij meteen in de wolken. Bumblebee is één van zijn favoriete Transformers, dus dat kwam goed uit.

Zoals elke goede speelgoedverpakking zat Bumblebee behoorlijk vast in de verpakking. Nadat we hem bevrijd hadden kreeg ik niet meer de kans om foto’s te maken. Vanaf de eerste seconde was zoonlief namelijk verkocht. Bumblebee moest mee naar opa en oma, mee naar de speelgoedmiddag op school en mocht toe kijken tijdens het kerstfeest. Een schot in de roos dus.

Stoere cadeau's voor jongens; Star Wars en Transfomers

Je vindt al het speelgoed van Transformers onder andere bij bol.com.

Star Wars Helmet

Tsja, en toen kwam er dus nog zo’n stoer jongens cadeau van Hasbro. Een echte Star Wars Stormtrooper helm. Een enorm ding, bestaande uit drie delen die je in elkaar klikt en waar je vervolgens je hoofd in moest stoppen. Persoonlijk was ik behoorlijk onder de indruk van het gevaarte. Nadat ik een berichtje stuurde naar mijn broertje, bleek dat we toch wel een te gek product hadden ontvangen. Ik, als Star Wars leek, vond de helm wel tof maar de Star Wars kenners in mijn ontvangen begonnen spontaan te stuiteren.

Stoere cadeau's voor jongens; Star Wars en Transfomers

Het idee van de Star Wars Stormtrooper Helm is dat je hem op je hoofd zit en vervolgens in het microfoontje praat. Wanneer je dan op de zijkant van de helm de knop omzet zou hij je stem moeten vervormen. Zodat je ook daadwerkelijk klinkt als een Stormtrooper. Als ik de helm opdeed dan werkte dit wel maar het gebruik van de helm luistert erg nauw. Het hoofd van mijn oudste was een beetje te klein waardoor hij niet goed met zijn mond tegen de microfoon aan kon.

Stoere cadeau's voor jongens; Star Wars en Transfomers

We hebben echter wel enorm veel lol van de Stormtrooper helm gehad. Het is alleen al hilarisch om met die helm op rond te lopen. 😉

Wat vind jij van deze stoere jongens cadeau’s?

Handtekening

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.