Mijn kleine man, en stiekem zijn moeder ook, vind het fijn om overzicht te hebben. Hij wil altijd graag weten op welke dagen hij naar school moet en welke dagen hij iets leuks gaat doen. Ik heb daarom altijd een week- en een maandkalender voor hem hangen. Leuke printable maandkalenders had ik echter nog niet gevonden. Tot nu..

Regelmaat en overzicht

Over het algemeen kun je stellen dat kinderen goed functioneren als ze ritme en regelmaat krijgen. Dit geldt absoluut voor mijn oudste. Hij is hét schoolvoorbeeld van een kleuter die beter in zijn vel zit wanneer hij ritme en regelmaat aangeboden krijgt. De rommelige dagen van de feestmaand zijn voorbij dus wij kunnen weer heerlijk een ritme aannemen. Wij houden ervan.

Om mijn kleuter een beetje te helpen om het overzicht te houden maak ik altijd een maandkalender. Ik printte altijd een blanco maand uit en knutselde hier een kalender van. Daarin kon ik dan, met tekst en stickers, aangeven wanneer bijvoorbeeld de vakantie begint. Zo kan ik inzichtelijker maken hoe de komende dagen er voor mijn kleuter uit zien. Hij vind dit erg fijn.

Printable maandkalenders

Het was het afgelopen jaar een heel geknutsel om een leuke overzichtelijke kalender voor meneer te maken. Tot ik dus de printable maandkalenders van Yolanda ontving. Yolanda is eigenaresse van de webshop Annekoendigitaal. In deze webshop verkoopt zij te gekke printables die ze zelf heeft ontworpen. Wij mochten kennis maken met de printable maandkalender Mix & Match. Een vrolijke kalender die je, na bestelling, in een ZIP bestandje ontvangt en dus zelf uit kunt printen. Ideaal. Wij hebben inmiddels alle maanden uitgeprint en aan de muur gehangen. Klaar om het hele jaar te gebruiken.

Een goed begin met printable maandkalenders

Print je wild

Bij Annekoendigitaal kun je niet alleen printable maandkalenders vinden maar nog veel meer.  Je kunt dus helemaal los met je printer in deze webshop. Zo heeft Yolanda enorm veel ontwerpen voor diverse traktaties, feestjes en zelfs decoratie. Bestel eenvoudig je printable in de webshop en je kunt aan de slag. Erg handig als je zelf niet zo creatief bent of gewoon op een eenvoudige manier een toffe traktatie wilt maken.

Een goed begin met printable maandkalenders

Gebruik jij thuis ook een maandkalender? Welke gebruik jij?

Handtekening

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Een goed begin met printable maandkalenders

 1. MarjonS
  9 januari 2017 at 09:33 (7 jaar ago)

  Wij hebben deze leuke printable kalender ook mogen proberen. En dochterlief is er blij mee.

  Beantwoorden
 2. Yolanda
  5 januari 2017 at 08:14 (7 jaar ago)

  Bedankt voor de ontzettend leuke review!! Veel plezier met de kalenders!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.