Een energy boost kunnen wij, mama’s, allemaal goed gebruiken. Althans, misschien heb jij er helemaal geen last van maar ik kan  er regelmatig één gebruiken. Of twee.. En aangezien je niet opknapt van liters drank, waar je de welbekende vleugels van krijgt, kun je beter genieten van  een energy boost  van Tastea. 

Energy boost wanted

Ze zeggen het niet voor niks, de eerste jaren met kleine kinderen noemen ze vaak de tropenjaren. Nu ik een zoontje van vier en een dochter van één heb rondlopen snap ik wat ze daar mee bedoelen. Die kleintjes vragen een berg aandacht en zorg en dat kost een vrachtlading aan energie. Energie die ik, als chronisch zieke, mama niet altijd in overvloede heb.

Aangezien ik geen koffie drink, waar je even een cafeïne-shot uit kunt halen, en de liters energydrink ook niet echt bevorderlijk zijn voor je gezondheid, wilde ik iets anders. Iets waar ik even dat extra steuntje in de rug mee zou krijgen. Niet dat powernapje waar ik toch nooit tijd voor heb maar iets wat ik tussen de bedrijven door kan nuttigen.

Tastea Energy Boost

Dat steuntje in de rug ontving ik vorige week van de postbode. Die kan er overigens ook wel één gebruiken want die man maakt overuren bij ons thuis, haha.

Van Tastea ontving ik een 100% natuurlijke thee met een handige beker erbij. Ik ben een enorme theeleut dus dit concept sprak mij wel aan. Een thee die bestaat uit de beste en meest luxe theekruiden en daardoor dus echt enorm lekker is.
De Energy Boost thee bestaat uit diverse kruiden die elkaar versterken. Het is een volle smaak maar ik zou hem scharen onder de categorie groene thee. Een fijne zoete thee waar je een instant energy boost van krijgt.

Een energy boost van Tastea voor drukke mama's

Tastea theebeker

Wat ik zelf erg leuk vind is dat  ik er een theebeker bij ontving. Een dubbelwandige grote beker met een filter. Zo blijft je thee lang warm en door het  filter zit niet je hele mond vol theeblaadjes. Ik heb er een kunst van gemaakt om mijn thee minimaal zes keer per  dag  koud te laten worden. Dan schenk ik hem in en vervolgens vergeet  ik het. Gevolg; koude thee. Met deze Tastea theebeker is dat verleden tijd. Ik moest nu zelfs lang wachten voor ik hem kon drinken.

Een energy boost van Tastea voor drukke mama's

Tastea

De thee van Tastea is er, naast de Energy Boost, in nog een paar andere varianten. Zo kun  je kiezen uit de smaken Make your  bed rock, Bun in the Oven, Mama’s Milkshake of een heuse 30 dagen Detox Thee. De thee is wel vrij prijzig, maar je doet er lang mee en  dan heb je wel 100% natuurlijk  thee zonder toegevoegde rotzooi.

De thee en de  theebeker zijn te  verkrijgen in de webshop van  Tastea.

Kun jij ook wel eens een energy  boost gebruiken?

Handtekening

sponsor♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment on Een energy boost van Tastea voor drukke mama’s

  1. Dorien
    24 januari 2017 at 21:59 (7 jaar ago)

    Wat leuk om te horen! Mijn vergat ik ook vaak. Maar in de beker blijft die echt lang warm he.. hihi..
    Heb zelf de detox thee en slaap gelukkig nu veel beter.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.